2 KİŞİNİN ÖLDÜĞÜ, 19 KİŞİNİN YARALANDIĞI KAZA KAMERADA

2 KİŞİNİN ÖLDÜĞÜ, 19 KİŞİNİN YARALANDIĞI KAZA KAMERADA

AKSARAY’da kırmızı ışık ihlali yapan büyükbaş hayvan taşıyan kamyonetin, işçilerin bulunduğu servis minibüsüne çarpması sonucu 2 kişi öldü, 19 kişi yaralandı. Kaza anı bir iş yerinin güvenlik kamerasına yansıdı.

Kaza, saat 08.00 sıralarında Aksaray-Ankara kara yolunun 10’uncu kilometresindeki kavşakta meydana geldi. Pazara büyükbaş götüren Erol Özkök (28) yönetimindeki 68 HL 950 plakalı kamyonet, sürücüsünün kırmızı ışık ihlali yapmasıyla, lokantaya işçilerin taşındığı Fahrettin Özkaya(60) idaresindeki 68 S 0432 plakalı minibüse çarptı.

Her iki aracın da şarampole devrildiği kazada, sürücüler Özkök ve Özkaya ile kamyonetteki 1 kişi ve minibüsteki 18 kişi yaralandı. Minibüste sıkışan yaralılar, ekipler tarafından çıkartıldı. Hastaneye kaldırılan yaralılardan Bahtiyar Görgülü (60) ve Mehduha Kılıç (26) doktorların tüm müdahalesine rağmen yaşamını yitirdi. Kamyonetin kasasındaki hayvanların bazılarının da öldüğü öğrenildi. Bir iş yerinin güvenlik kamerasına yansıyan kazayla ilgili soruşturma başlatıldı.

Sosyal Medyada Paylaşın:

BİRDE BUNLARA BAKIN

Düşüncelerinizi bizimle paylaşırmısınız ?

  • ÇOK OKUNAN
  • YENİ
  • YORUM
error: Content is protected !!
%d blogcu bunu beğendi: