2.5 AY ÖNCE ÖLDÜĞÜ BELİRLENDİ

2.5 AY ÖNCE ÖLDÜĞÜ BELİRLENDİ

KARABÜK’te, Kenan Çakır(60), yalnız yaşadığı evinde yeğeni tarafından ölü bulundu. Çakır’ın yaklaşık 2,5 ay önce öldüğü belirlendi.

 

Olay, Soğuksu Mahallesi Arıcak Caddesi’nde 2 katlı evde meydana geldi. Yalnız yaşadığı öğrenilen Çakır’dan haber alamayan yeğeni E.Ç., eve gitti. Eve giren E.Ç.,  çürümeye yüz tutmuş amcasının cesediyle karşılaştı. Olay yerine polis, sağlık ve AFAD ekipleri geldi. Yapılan incelemelerin ardından yaklaşık 2.5 ay önce belirlenen Kenan Çakır’ın  cesedi Ankara Adli Tıp Kurumu’na gönderildi. Belediye ekipleri tarafından ev ve çevresinde ilaçlama yapıldı.

Soğuksu Mahallesi Muhtarı Hüseyin Yavuz, Kenan Çakır’ın yaklaşık bir yıldır Karabük Valiliği tarafından otelde misafir edildiğini söyledi. Çakır’ın kış ayı süresince otelde kaldığını, havaların ısınmasıyla harabe durumdaki evine geldiğini ifade eden Yavuz, “Biraz rahatsızlığı vardı, kanser tarzında bir hastalığı vardı. Haberimiz olmadan buraya gelmiş, çok kötü, virane şeklinde evi var burada kalmış. Sabah saatlerinde burada ilaçlama yaptık. Daha sonra bir yeğeni olduğunu söyleyen kadın beni aradı, evine gidip bakmasını söyledim. Daha sonra kendisinin ölü olduğunu söyledi. Ekipler geldi. Yaklaşık 2,5 ay önce ölmüş. Otopsi için Ankara’ya gönderildi.’’ diye konuştu.

Sosyal Medyada Paylaşın:

BİRDE BUNLARA BAKIN

Düşüncelerinizi bizimle paylaşırmısınız ?

  • ÇOK OKUNAN
  • YENİ
  • YORUM
error: Content is protected !!
%d blogcu bunu beğendi: