2 MAHALLENİN KARANTİNAYA ALINMASI

2 MAHALLENİN KARANTİNAYA ALINMASI

KARABÜK’ün Safranbolu ilçesinde koronavirüs vakalarının artması nedeniyle karantinaya alınan komşu 2 köyün 2 mahallesinde sessizlik hakim.

Safranbolu´ya bağlı Bağcıağız köyünün Rahmanoğlu Mahallesi ile Cücahlı köyünün Sarıoğlu Mahallesi koronavirüs tedbirleri kapsamında karantinaya alındı. Jandarma ekipleri mahallelerin giriş ve çıkışlarında önlem alırken, 14 gün sürecek karantinada jandarma ekipleri köye giriş çıkışları izne bağlı olarak gerçekleştiriyor.

2 Mahallenin karantinaya alınmasına sebep olan iddia ise şöyle ifade ediliyor;
İstanbul’dan Bağcıoğlu köyü Rahmanoğlu Mahallesi’nde baba evine ailesiyle gelen A.Ç., daha sonra Cücahlı köyünün Sarıoğlu Mahallesi’nde yaşayan kayınbiraderlerini ziyaret ediyor. Hep birlikte yemeklerin yendiği ziyaretten sonra köyüne dönen A.Ç., yüksek ateş şikayeti üzerine 112 Acil Servis’i arayarak yardım istiyor. Karabük Eğitim ve Araştırma Hastanesi’nde koronavirüs testi pozitif çıkan A.Ç, tedaviye alınırken temas ettiği kişiler belirlenerek aynı hastanede karantinaya alındı. Rahmanoğlu Mahallesi’nde 5 kişi Sarıoğlu Mahallesi’nde ise 3 kişinin koronovirüs testlerinin pozitif çıkması üzerine 2 Mahalle karantinaya alındı.

Sosyal Medyada Paylaşın:

BİRDE BUNLARA BAKIN

Düşüncelerinizi bizimle paylaşırmısınız ?

  • ÇOK OKUNAN
  • YENİ
  • YORUM
error: Content is protected !!
%d blogcu bunu beğendi: