SADECE PROTOKOL KATILDI

SADECE PROTOKOL KATILDI

KARABÜK Demir  Çelik Fabrikaları’nın (KARDEMİR) temellerinin atılışı ve Karabük’ün kuruluşunun 83. yıldönümü, koronavirüs tedbirleri kapsamında sadece protokolün katılımıyla kutlandı.

 

Karabük Demir Çelik Fabrikaları’nın temellerinin atılışı ve Karabük’ün kuruluşunun 83. yıldönümü, koronavirüs tedbirleriyle kutlandı. Atatürk Anıtı’nda düzenlenen törene, Karabük Valisi Fuat Gürel, Karabük Belediye Başkan Yardımcısı Seher Berker, İl Emniyet Müdürü Sırrı Tuğ, İl Jandarma Komutanı Albay Ali Sefa Yılmaz, Karabük Üniversitesi Rektör Yardımcısı Prof. Dr. Mustafa Yaşar ve Kardemir Genel Müdürü Hüseyin Soykan katıldı. Saygı duruşunda bulunulması ve İstiklal Marşı’nın okunmasının ardından anıta çelenk bırakılmasıyla tören sona erdi.

Kutlamalarda planlanan tüm etkinlikler, koronavirüs tedbirleri kapsamında iptal edilmiş ve sadece çelenk sunum törenin yapılması kararlaştırılmıştı.

KARDEMİR Genel Müdür Dr. Hüseyin Soykan, şöyle dedi: “Cumhuriyetimizin kuruluşundan sonra kalkınmasında ana görev gören, motor görevini gören şirketimizin 40’lı, 50’li yıllarda bu memlekete fabrikalar kuran fabrika olan şirketimiz Cumhurbaşkanımızın liderliğinde 2023 yılında, cumhuriyetimizin ikinci yüzyılında da memleketimize, ülkemize katkı vermeye devam ediyor.  1990’lı yılların sıkıntılı günlerinden o günden bugüne 2 milyar dolar yatırım yapmış şirketimiz Türkiye’nin değil dünyanın ilk 100 şirketi arasına girme noktasına geldiği bir zamanı da yaşıyoruz. İnşallah 3.5 milyon ton üretim hedefimize ulaştığımızda dünyanın en önemli şirketlerinden biri haline gelmiş olacağız. Ar-Ge’den inovasyonuna dijital dönüşümünden katma değer çelik üretimine, demir yollarından otomotive kadar farklı alanlarda çelik üreterek gelişimini memleketimize katkısını daha uzun yıllar yapacak bir şirket haline geleceğiz. Aynı zaman tüm üretimini yaparken çevreye duyarlı yeşil bir KARDEMİR’i oluşturmaya gayret ediyoruz.  Aynı istihdamı koruma gayreti içerisindeyiz. Şu salgın günleri geçtikten sonra bu bahsettiğimiz hedeflerimize daha hızlı ve emin bir şekilde ulaşan KARDEMİR’in hep beraber sağlayacağımıza dair inancımızı bir daha ifade etmek istiyorum.’’

Sosyal Medyada Paylaşın:

BİRDE BUNLARA BAKIN

Düşüncelerinizi bizimle paylaşırmısınız ?

  • ÇOK OKUNAN
  • YENİ
  • YORUM
error: Content is protected !!
%d blogcu bunu beğendi: