CİLT BAKIMLARINI ÜCRETSİZ YAPIYOR

CİLT BAKIMLARINI ÜCRETSİZ YAPIYOR

KARABÜK’te Güzellik Merkezi işletmecisi Serhat Ankut, engellilerin cilt bakımını ücretsiz olarak yapıyor. Ankut,’’Hedefimizde arkadaşlarımızın yaşama daha fazla bağlanmaları, özgüvenlerini arttırmaları var.’’dedi.

Karabük’te ve ilçesi Safranbolu’da 3 yıldır Güzellik Merkezi olarak hizmet veren Serhat Ankut, Türkiye Sakatlar Derneği Karabük Şubesi Başkanı Muhittin Yılmaz ile yapmış olduğu sosyal sorumluluk projesi kapsamında derneğe üye engellilerin cilt bakımlarını ücretsiz olarak yapıyor.

Serhat Ankut, herkesin birer engelli adayı olduğunu söyledi. Engellilerin yüzündeki gülümsemenin kendilerine yettiğini ifade eden Ankut,’’Arkadaşlarımızın cildini temizledik. Bazı sorunlar vardı, batıklar vardı. Onları çıkardık. Hedefimizde arkadaşlarımızın yaşama daha fazla bağlanmaları, özgüvenlerini arttırmaları var.’’diye konuştu.
Serhat Ankut’a duyarlılığından dolayı teşekkür eden derneğin başkanı Muhittin Yılmaz şunları söyledi:’’Arkadaşlarımızın bir çoğu eve kapalıydı. Böyle duyarlı dostlarımızın sayesinde kendilerine özgüvenleri geldi. Bu hayatta engellide toplum içerisinde ayağının üzerinde duracak, etkin olarak hayata katılım sağlayacak.’’
Engellilerden Emrah Eroğlu,’’Hayata tutunabilmek için bu tarz şeylere daha çok ihtiyaçları olduğunu söyledi.
Emre Gümüş ise bu tarz projelerin kendileri için büyük önem taşıdığını belirtti.

Sosyal Medyada Paylaşın:

BİRDE BUNLARA BAKIN

Düşüncelerinizi bizimle paylaşırmısınız ?

  • ÇOK OKUNAN
  • YENİ
  • YORUM
error: Content is protected !!
%d blogcu bunu beğendi: