15 YIL ÖNCE DE ÇOCUKLARININ GÖZÜ ÖNÜNDE İLK EŞİNİ ÖLDÜRMÜŞ

15 YIL ÖNCE DE ÇOCUKLARININ GÖZÜ ÖNÜNDE İLK EŞİNİ ÖLDÜRMÜŞ

KARABÜK’te boşanma aşamasında olan eşini ve kayınvalidesini öldüren Hasan Küçükyılmaz’ın 15 yıl önce de 4 aylık eşini çocuklarının gözleri önünde öldürdüğü ortaya çıktı.

Yenimahalle’de meydana gelen olayda Özlem Küçükyılmaz ile annesi Nazife Çetinkök evlerine gittikleri sırada boşanma aşamasındaki eşi Hasan Küçükyılmaz ile karşılaştı. Sözlü saldırıda bulunan koca Küçükyılmaz çuvaldan çıkardığı av tüfeği ile eşi ve kayınvalidesine ateş etti. Saçmaların isabet ettiği anne ve kızı olay yerinde hayatını kaybetti. Polis olay yerinden TIR ile kaçan şüphelinin peşine düştü. TIR, Bağ-Essan Sanayi Sitesi’nde park halinde bulundu. Polis ekipleri, Hasan Küçükyılmaz’ı Yeni Mahalle Hazerfen Sokak mevkiinde tepelik alanda sıkıştırdı. Kaçamayacağını anlayan Hasan Küçükyılmaz, tüfeği başına dayayıp, ateşleyerek, yaşamına son verdi.

15 YIL ÖNCE ÇOCUKLARININ GÖZLERİ ÖNÜNDE 4 AYLIK EŞİNİ ÖLDÜRMÜŞ

10 Mayıs 2008’de Nimet Küçükyılmaz(49) 8 ay önce babasının emekli maaşını alabilmek için 34 yıllık hayat arkadaşından anlaşmalı olarak boşandı. Fakat 4 çocuk annesi 4 ay önce eşinin eski arkadaşı olan Hasan Küçükyılmaz ile evlendi. 2 gün önce Karabük’ten kaçarak Bursa’daki eski kocasının Beyazıt Mahallesi Orman Sokak üzerindeki evine sığınan Nimet Küçükyılmaz, 18 yaşındaki kızı ve 14 yaşındaki oğlu ile hasret giderirken kapı çaldı. Kapıyı açan 4 çocuk annesi kendisini götürmeye geldiğini söyleyen eşiyle tartışmaya başladı. Buna karşı çıkıp çocuklarının yanında kalacağını söyleyen kadının cevabına sinirlenen öfkeli koca, eşinin başına 3 el ateş ederek, kayıplara karıştı.  Şirin (18) ile Şafak Usta (14) annelerinin öldürülmesine tanık oldu.  Olaydan sonra kiraladığı otomobille TIR parkına kaçan şoför Hasan Küçükyılmaz, çok geçmeden cinayet masası dedektiflerince yakalandı.

Sosyal Medyada Paylaşın:

BİRDE BUNLARA BAKIN

Düşüncelerinizi bizimle paylaşırmısınız ?

  • ÇOK OKUNAN
  • YENİ
  • YORUM
error: Content is protected !!
%d blogcu bunu beğendi: