‘5 YILDAN 5 YILA ADAY OLAN DEĞİLİM’

‘5 YILDAN 5 YILA ADAY OLAN DEĞİLİM’

AK Parti Safranbolu Belediye Başkan Adayı Ali Kaya, ‘’Ben 5 yıldan 5 yıla sadece seçim dönemlerinde  aday olan bir aday değilim. Ya da Karabük’te ikamet edip Safranbolu’da adaylık sürecini yaşayan bir aday da değilim. Ya da ben bürosundan hiç çıkamayan bir aday da değilim. Ben halkıyla beraber bütünleşik bir şekilde yaşayan, kederini, sevincini halkıyla sürekli paylaşan bir insanım.’’ dedi.

AK Parti Safranbolu Belediye Başkan Adayı Ali Kaya, beraberinde  partisinin Karabük Milletvekili Cumhur Ünal,  Safranbolu İlçe Başkanı  Mehmet Sarı  ile birlikte Demirören Haber Ajansı, Burası Karabük Gazetesi, Medya Karabük ve Ajans Karabük internet haber siteleri  bürolarını ziyaret etti.

Kaya, 38 proje hazırladıklarını belirterek, ’’Gerçekten konusuna hakim ve alanında etkili kişilerle yapıyoruz bu çalışmalarımızı. Diğer tecrübeli aday adayı büyüklerimizle, kardeşlerimizle istişare ederek yapıyoruz bu projeleri. Bu hazırlığı uzun bir süredir yapıyoruz. Safranbolu’da sosyal hayatı etkin kılacak, sivil toplum örgütlerini karar noktasında işin içine ciddi bir şekilde katabilecek, İnsan odaklı belediyecilik anlayışını esas kılacağız. Projelerimizi sunduktan sonra yapacağımız çalışmalar seçime 1 hafta kala gibi bir süreçte vatandaşımızın biraz daha kararının netleşmeye ve şekillenmeye başladığı süreç olacaktır. Vatandaşlarımızın filmin tamamını izlemelerini kendilerine acizane Safranbolu’nun bir çocuğu olarak tavsiye ederim. ’’dedi.

Kaya, şöyle devam etti: ’’Ben 5 yıldan 5 yıla sadece seçim dönemlerinde  aday olan bir aday değilim. Ya da Karabük’te ikamet edip Safranbolu’da adaylık sürecini yaşayan bir aday da değilim. Ya da ben bürosundan hiç çıkamayan bir aday da değilim. Ben halkıyla beraber bütünleşik bir şekilde yaşayan, kederini, sevincini halkıyla sürekli paylaşan bir insanım. İlçe başkanlığı dönemimde de bunu yapmaya çalıştım. Bir işin olmazı durumunda bile onu yarım saat vatandaşımızın gönlünü alarak anlatmaya çalıştım. Belediyecilik anlayışını ilçemizde başarıya taşıyacağımıza eminim. Ben bu memlekete hizmet etmek için varım. Hizmet etme aşığı olan bir insanım. İnsanlarımızın güvenine layık olduğumu düşünüyorum. Layık olmak içinde elimden geleni yapacağıma da söz veriyorum.’’

Ziyaretin sonunda ise Milletvekili Cumhur Ünal, selfie çekmeyi ihmal etmedi.

Sosyal Medyada Paylaşın:

BİRDE BUNLARA BAKIN

Düşüncelerinizi bizimle paylaşırmısınız ?

  • ÇOK OKUNAN
  • YENİ
  • YORUM
error: Content is protected !!
%d blogcu bunu beğendi: