KARABÜK’TE OFF-ROAD HEYECANI SONA ERDİ

KARABÜK’TE OFF-ROAD HEYECANI SONA ERDİ

SAFRANBOLU’da düzenlenen Türkiye Off-Road Şampiyonası’nda pilotlar zorlu parkurları güçlükle tamamladı. Yarışlar sonunda Hüsnü Taylan ve Hasan Taylan ikilisi genel klasmanda birinci oldu.7

Türkiye Off-Road Şampiyonası’nın 1’inci ayak yarışları Safranbolu’nun Çamlıköy mevkiinde yapıldı. 33 aracın yarıştığı mücadelede pilotlar çamurla kaplı parkurlarda zorlandı. Araçlardan ikisinin aynı anda start aldığı doğal engellerden oluşan 3 kilometrelik etapta 4 tur atan araçlardan bazıları devrilirken, bazıları da arızalanarak yarışları tamamlayamadı.

Denizli’de oto yedek parça işi yapan 50 yaşındaki Bülent Köse ve yardımcılığını yapan oğlu üniversite öğrencisi 20 yaşındaki Bora Köse, 107 kapı numarası araçlarıyla ilk defa yarıştı. Tepe parkurunda araçları devrilen ikili yarışı tamamlayamadı. Yardımcılığını yaptığı oğlunun seneye kendisinden pilotluğu alacağını belirten Bülent Köse, “Ben ve oğlum araçlarla uğraşmayı ve yarışları seviyoruz. Oldukça zevkli geçen mücadele de aracımız devrilmesiydi güzel olacaktı. Bu işte bu var. Sağlık olsun. Buraya kadarmış” dedi.9

Pamukkale Üniversitesi Otomotiv Mühendisliği Bölümü öğrencisi Bora Köse ise yarışta takla atacaklarını anladığını ifade ederek,” Aracımız dik vaziyette durunca babama bu sefer kurtuluşumuz yok dedim. Babamla birlikte yarışmak güzel bir duygu. İyi anlaşıyoruz.” diye konuştu.

2 gün süren yarışların sonunda genel klasmanda Hüsnü Taylan-Hasan Taylan ikilisi birinci oldu. Diğer klasmanlardan S-1’de İlayda Hancı-Batuhan Korkut ikilisi, S-2’de İrfan Özdemir-Engin Başkurt ikilisi ve S-3’de ise Durali Selami Türkvatan-Yiğithan Tarhan ikilisi birinci oldu.

 

Sosyal Medyada Paylaşın:

BİRDE BUNLARA BAKIN

Düşüncelerinizi bizimle paylaşırmısınız ?

  • ÇOK OKUNAN
  • YENİ
  • YORUM
error: Content is protected !!
%d blogcu bunu beğendi: