KARABÜK’te, sağanak yağış nedeniyle kayganlaşan yolda kontrolden çıkan yolcu otobüsünün devrilmekten son anda kurtulduğu anlar, başka bir aracın güvenlik kamerasına yansıdı.
Olay, D-755 kara yolu Karabük Belediyesi Fen İşleri Müdürlüğü önünde meydana geldi. Ankara istikametinden Karabük yönüne seyir halinde olan Pamukkale firmasına ait yolcu otobüsü, sağanak yağışın ardından kayganlaşan yolda sürücüsünün kontrolünden çıktı. Savrulmaya başlayan otobüs, şoförün ani ve soğukkanlı manevrasıyla devrilmekten son anda kurtularak yolda tutundu. Otobüs içerisinde bulunan yolcuların kısa süreli büyük panik yaşadığı olayda, şans eseri yaralanan olmadı.
O ANLAR ARAÇ KAMERASINA YANSIDI
Facianın eşiğinden dönülen o korku dolu anlar ise Ankara istikametine ilerleyen başka bir aracın güvenlik kamerası tarafından saniye saniye kaydedildi. Görüntülerde; yağışlı havada seyir halinde olan otobüsün bir anda arkasının savrulduğu, şoförün müdahalesiyle aracın güçlükle toparlandığı anlar yer aldı.















