TAPU VE KADASTRO HİZMET BİNASI İNŞAATI YENİDEN BAŞLAYACAK

TAPU VE KADASTRO HİZMET BİNASI İNŞAATI YENİDEN BAŞLAYACAK

AK Parti Karabük Milletvekili Cem Şahin, daha önce yapımı durdurulan Tapu Ve Kadastro Hizmet Binası İnşaatı İle Altyapı ve Çevre Düzenlemesi İşi’nin yeniden başlayacağını müjdeledi.

TBMM Anayasa Komisyonu Üyesi ve AK Parti Genel Sekreter Yardımcısı Şahin, 2018 yılında ihalesi yapılan ancak yüklenici firmadan kaynaklanan nedenlerden dolayı 2021 yılında feshedilen Tapu Ve Kadastro Hizmet Binası yapım işini Milletvekilleri Ali Keskinkılıç ve İl Başkanları Ferhat Salt ile birlikte sıkı bir şekilde takip ettiklerini ve girişimleri sonucunda ihalenin dün yeniden yapıldığını belirtti.

Bir süredir atıl kalan inşaatın en kısa sürede başlayacağını belirten Şahin, “Çevre, Şehircilik ve İklim Değişikliği Bakanlığı Toplu Konut İdaresi Başkanlığı tarafından Karabük İli Merkez İlçesi Tapu Ve Kadastro Hizmet Binası İnşaatı İle Altyapı Ve Çevre Düzenlemesi İşi dün yeniden ihale edildi. İhaleyi bir yüklenici firma aldı.10 günlük itiraz süresinin ardından firmaya yer teslimi yapılacak ve hiç vakit kaybetmeden inşaat başlayacak. Yer tesliminden itibaren 400 gün içinde bina tamamlanacak’’ dedi.

Şahin ayrıca, Cezaevi kanalizasyon şebekesinin tamamen yenileneceğini ifade ederken, “Valimiz Mustafa Yavuz, Milletvekilimiz Ali Keskinkılıç ve İl Başkanımız Ferhat Salt ile birlikte konuyu yakından takip ederek Adalet Bakanımız Sayın Yılmaz Tunç beye taşıdık. Bakanımızın talimatları ile ihale yapıldı. İşin maliyeti 9.046.501,38 TL dir. Yer tesliminin ardından 300 gün içinde tamamlanacak. Kanalizasyon şebeke hattında 3 bin 782 metre Q400 mm çapında koruge boru döşenecek ve yaklaşık 88 adet parsel bacası konulacaktır. Yapılacak olan kanalizasyon şebeke hattı Karabük Belediyesi kanalizasyon şebeke hattına bağlanacaktır.” diye konuştu.

Sosyal Medyada Paylaşın:

BİRDE BUNLARA BAKIN

Düşüncelerinizi bizimle paylaşırmısınız ?

  • ÇOK OKUNAN
  • YENİ
  • YORUM
error: Content is protected !!
%d blogcu bunu beğendi: