KARABÜK KENT VİZYONU ÇALIŞTAYI YAPILDI

KARABÜK KENT VİZYONU ÇALIŞTAYI YAPILDI

KARABÜK’ün sosyal, ekonomik, kültürel, eğitim, ulaşım ve turizm alanlarında kalkınmasına yönelik Karabük Kent Vizyonu Çalıştayı yapıldı.

 

Karabük Ticaret ve Sanayi Odası ev sahipliğinde 100. Yıl Kültür Merkezi’nde yapılan çalıştayda konuşan Karabük Valisi Mustafa Yavuz,’’

Karabük Valisi Mustafa Yavuz, “Bu şehrin aslında bir ulaşım avantajı var” ifadelerine yer veren Yavuz, “Yolların keşişim noktasındayız. İki ana metropolün çemberindeyiz. Bu şehir bir lojistik üssü olabilir” dedi.

Karabük TSO Başkanı Fatih Çapraz ise “Çalıştayımızın gerçekleştiği bugün aynı zamanda Karabük il oluşunun 29’uncu yılıdır. Bu vesileyle Karabükümüzün kuruluş yıl dönümünü de kutluyoruz. Kentlerin geleceklerinin kurgulanmasında yol haritalarının belirlenmesi ve buna yönelik çalıştayların gerçekleştirilmesinin önemi artmaktadır. Bu nedenle ortak değerlerin bir vizyon etrafını ele alınması ortaya konulan stratejik hedeflerin taraflarca benimsenmesi ve stratejik iletişim yönetiminin doğru yapılması gerekmektedir” diye konuştu.

Konuşmanın ardından söz verilen protokol üyeleri kentte yapılabilecek yeniliklerle ilgili fikirlerini sundu.

Sosyal Medyada Paylaşın:

BİRDE BUNLARA BAKIN

Düşüncelerinizi bizimle paylaşırmısınız ?

  • ÇOK OKUNAN
  • YENİ
  • YORUM
error: Content is protected !!
%d blogcu bunu beğendi: