STAJ SIRASINDA ARKADAŞININ ATTIĞI YUMRUK ÇENESİNİ ÇIKARDI

STAJ SIRASINDA ARKADAŞININ ATTIĞI YUMRUK ÇENESİNİ ÇIKARDI

KARABÜK Sosyal Güvenlik Kurumu’nda staj gören Gamzenur A(18),  arkadaşı F.K.’nın yumruklu saldırısına uğradı. Genç kızın aldığı darbe sonucu çıkan çenesi hastanede yerine oturtuldu.

Olay, geçen Aralık ayında Karabük Sosyal Güvenlik Kurumu’nda meydana geldi.  Burada 3 arkadaşıyla birlikte staj gören Gamzenur A(18), iddiaya göre,  F.K.’nın üzerine nescafe dökünce tartışma çıktı. F.K.’nın attığı yumruk Gamzenur A’nın çenesin yerinden çıkmasına neden oldu. Karabük Eğitim ve Araştırma Hastanesi’nde çenesi yerine oturtulan genç kız, darp raporu alarak arkadaşı F.K.’dan şikayetçi oldu.

Gamzenur A,  şöyle dedi: ’’Akşam saatlerine doğru nescafe almaya gittim. Bana gıcık gıcık hareketler yapmaya başladı. Bana vurunca elimdeki nescafe üzerine damladı. Yüzüme doğru yumruk attı. Onu tutmaya çalıştılar. Yüzüme bir yumruk daha attı. Onu tutuyorlardı ama kafama doğru delgeç fırlattı. Allahtan isabet etmedi. Ağzım kanıyordu ve çenem çıkmıştı. Sonra hastaneye gittim. Uzun süre çenemi oturtmaya çalıştılar. Çenemi oturttular ama ağzımı çok açamıyorum. Kulağımda ağrılar var. Psikolağa gittim. Geceleri uyku hapıyla uyuyabiliyorum. Ne zaman uyumaya kalksam, yüzüme yumruk atması aklıma geliyor. Yataktan sıçrayarak kalkıyorum. Derslerime konsantre olamıyorum.’’

Sosyal Medyada Paylaşın:

BİRDE BUNLARA BAKIN

Düşüncelerinizi bizimle paylaşırmısınız ?

  • ÇOK OKUNAN
  • YENİ
  • YORUM
error: Content is protected !!
%d blogcu bunu beğendi: