İSMAİL ÖZER, KAR-DER BAŞKANI OLDU

İSMAİL ÖZER, KAR-DER BAŞKANI OLDU

KARABÜK Kalkınma ve Dayanışma Derneği (KAR-DER)’in yeni başkanı sevilen ve saygın iş insanlarından İsmail Özer oldu. Başkan Özer, ”Karabük’ün gelişmesi ve büyümesi adına çalışmalar yapacağız.” dedi.

1999 yılında kurulan ve çok eski sivil toplum kuruluşu olan (KAR-DER)’in yapılan kongresi sonrası yeni başkanlığına, Karabük cemiyetinin yakından tanıdığı ve sevdiği saygın iş insanlarından İsmail Özer getirildi.
Yönetim Kurulu Üyeleri ise şu isimlerden oluştu; “İsa Aydın, Samet Benlioğlu, Hüseyin Yılmaz, Mithat Gümüş, Aykan Çınar, Bilal Coşkun, Harun Ulu, İsmail Soylu, Muhittin Ergin, Kenan Yılmaz, Mehmet Yıldırım, Yasin Özçelik, Yasin Yıldız ve Murat Gül oldu.
KAR-DER’in bütün Karabük’ü kapsayan bir dernek yapmak için çalışacaklarını belirten Özer, “Karabük’ün bütün ilçelerini kapsayan bir yönetim algısında olacağız. KAR-DER sadece Karabük’ün değil herkesi kucaklayan tüm ilçeleri de içine alan bir yapı ile hizmetine devam edecek. Bundan sonra Karabük’ün gelişmesi ve büyümesi adına çalışmalar yapacağız. Danışma Kurulu toplantılarımızla kente yön verecek, çalışma projeleri ele alarak yol haritalarını ortaya koyup birlik ve beraberlik içinde çalışıp kentimizi daha ileri getirmenin gayreti içinde olacağız.” dedi.

Sosyal Medyada Paylaşın:

BİRDE BUNLARA BAKIN

Düşüncelerinizi bizimle paylaşırmısınız ?

  • ÇOK OKUNAN
  • YENİ
  • YORUM
error: Content is protected !!
%d blogcu bunu beğendi: