VALİ GÜREL’DEN BAYRAM MESAJI

VALİ GÜREL’DEN BAYRAM MESAJI

KARABÜK Valisi Fuat Gürel, Ramazan Bayramı nedeniyle kutlama mesajı yayımladı.

Vali Gürel, mesajında şunları kaydetti: ”İçinde bin aydan daha hayırlı Kadir Gecesini barındıran, rahmet, mağfiret, bolluk, bereket, birlik ve beraberliğin, paylaşmak ve kardeşlik duygularının doyasıya yaşandığı bir Ramazan-ı Şerif’i daha geride bırakarak Ramazan Bayramına ulaşmanın sevinci ve heyecanını hep birlikte yaşıyoruz. Bayramlar, çocukların sevindirildiği, büyüklerin hürmet ve saygıyla ziyaret edildiği, ellerinin öpüldüğü, kardeşliğin pekiştirildiği, kimsenin yalnız bırakılmadığı sosyal dayanışmanın tam manasıyla hayat bulduğu müstesna günlerdir. Bayramlar sevdiklerimize kavuşmanın heyecanı içinde yolları aşmanın, millet olma duygusu içinde bayrak, vatan ve bağımsızlığımızın kadrini, kıymetini anlamanın en güzel tezahürüdür.

Bayramlar, öncelikle çocuklarımızın ellerinden tutup bize kıymet verenlerin, bizim için, vatan için, bayrak ve mukaddesat için, çocukları ve geleceği için canını feda etmiş, bizlere bayramlar bırakmak için şehitlik mertebesine erişmiş vatan evlatlarının makamına elimizde güller, dilimizde Fatiha’larla gideceğimiz günlerdir. Ramazan Bayramının bu manada bayram olmasını temenni ediyorum. Sevdiklerine kavuşmak üzere yola çıkacak hemşehrilerimden dikkatli olmalarını, kendilerini ve sevdiklerini tehlikeye atmamalarını bilhassa rica ediyor, hayırlı yolculuklar diliyorum, sevdiklerine Karabük’ten selamlar gönderiyorum.

Eş, dost, akraba ve sevdikleriniz ile hep beraber daha nice Ramazan’lara kavuşmak dileğiyle, şehitlerimizi rahmet ve minnetle yadederken şehit ailelerimizin, gazilerimizin ve tüm Karabüklü hemşehhrilerimin Ramazan Bayramınızı en kalbi duygularımla tebrik ediyor, şehrimize, ülkemize ve tüm insanlığa mutluluk, huzur, sağlık, esenlik ve güzellikler getirmesini temennisiyle sizleri sevgi, saygı ve muhabbetle selamlıyorum.”

Sosyal Medyada Paylaşın:

BİRDE BUNLARA BAKIN

Düşüncelerinizi bizimle paylaşırmısınız ?

  • ÇOK OKUNAN
  • YENİ
  • YORUM
error: Content is protected !!
%d blogcu bunu beğendi: