TURNUVANIN İLK ŞAMPİYONU İL MİLLİ EĞİTİM

TURNUVANIN İLK ŞAMPİYONU İL MİLLİ EĞİTİM

KARABÜK’te düzenlenen 15 Temmuz Kurumlar Arası Futbol Turnuvasında İl Milli Eğitim Müdürlüğü normal süresi 1-1 biten maçın ardından penaltı atışları sonucu Esnaf ve Sanatkarlar odasını 3-2 mağlup ederek şampiyon oldu.

Yaklaşık 1 aydır süren turnuvaya 18 Kurum takımı katıldı. Bu zorlu organizasyonda 270 sporcu mücadele etti. Turnuva maçlarını Karabük İl Hakemleri yönetti. Turnuva takipçiler tarafından beğeni toplarken final maçına büyük ilgi olduğu gözlerden kaçmadı.
Şampiyonluk maçında Milli Eğitim Müdürlüğü ile Esnaf ve Sanatkarlar Odası karşı karşıya geldi. Milli Eğitim Müdürlüğü normal süresi 1-1 biten maçın ardından penaltı atışları sonucu Esnaf ve Sanatkarlar odasını 3-2 mağlup ederek turnuvanın ilk şampiyonu oldu. Milli Eğitim Müdürlüğü Şampiyonluk kupasını ve madalyalarını Karabük İŞKUR Müdürü Coşkun GÜVEN ve Karabük Belediyesi Zabıta Müdürü Sedat KÖSE’den aldı. Turnuvanın 3’lük-4’lük maçında ise Emniyet Müdürlüğü – Karabük 112 Acil’i 3-1 mağlup ederek adını 3.lüğe yazdırmayı başardı. Turnuvanın gol kralı ise 18 gol Esnaf ve Sanatkarlar Odası takımından Hüseyin YILDIZ olurken En centilmen Takımı ise Karabük Adliyesi oldu.

Karabük İŞKUR Müdürü Coşkun Güven şöyle dedi:”15 Temmuz Kurumlar Arası Futbol Turnuvasına şampiyon olan Milli Eğitim Müdürlüğünü kutlarım. Organizasyonda emeği geçen Ersin Büyüktepe ve Mustafa Doğan’ı da unutmamak gerekiyor. Zorlu bir süreç sonunda dün akşam final maçını oynatarak turnuvayı sonlandırdılar iki arkadaşımı da emeklerinden dolayı kutlarım. Turnuva oynatmak kolay iş değildir. Karabük’e sosyal anlamda yeni bir heyecan katıldı. İlk senede 18 katıldığı bir turnuva büyük ilgi görmüş demektir. Umarız seneye de bu turnuva devam eder ve heyecan artarak sürer.”

Karabük Belediyesi Zabıta Müdürü Sedat Köse ise,”Öncelikle Şampiyon olan Milli Eğitim Müdürlüğü takımını tebrik ederim. Böyle turnuvaları yapmak zordur. Emek ister uğraş ister. Ersin Bey ve Mustafa Bey bu turnuva için ellerini taşın altına koyarak sorumluluk aldılar. Ve final gördük ki başarılı bir şekilde bu organizasyonu tamamladılar. Kendilerini tebrik ederim. Umarız seneye de turnuva devam eder dedi.”diye konuştu.

Sosyal Medyada Paylaşın:

BİRDE BUNLARA BAKIN

Düşüncelerinizi bizimle paylaşırmısınız ?

  • ÇOK OKUNAN
  • YENİ
  • YORUM
error: Content is protected !!
%d blogcu bunu beğendi: