”SONSUZA KADAR TAKIMIMIZIN ARKASINDA OLACAĞIZ”

”SONSUZA KADAR TAKIMIMIZIN ARKASINDA OLACAĞIZ”

Kardemir Karabükspor’un Mavi Ateş Taraftarlar Derneği Başkanı Emrah Akbulut, kombine bilet fiyat artışlarıyla tribünlerden uzaklaştırılmaya çalışıldıklarını öne sürerek” Sonsuza kadar takımımızın arkasında olacağız. Buna kimsenin ne kapasitesi ne de gücü yeter. Bu takım işçinin, emekcinin ve Karabük’ün takımıdır”dedi.

Mavi Ateş Taraftarlar Derneği Başkanı Emrah Akbulut, yağmurda çamurda takımlarına destek verdiklerini söyledi. Derneklerinin bu sene Kardemir Karabükspor Başkanı Ferudun Tankut tarafından dikkate alınmadığını ifade eden Akbulut şöyle dedi:
”Neye dayanarak dikkate alınmamaktadır? Neye dayanarak bu olaylar olmaktadır? Sayın Hikmet Ferudun Tankut’tan bir açıklama bekliyoruz. Taraftarlar gelmiyor diye isyan eden sayın Ferudun Tankut neden 100 TL olan kombine fiyatlarını 200 TL’e yapmaktadır? Mavi Ateş neden tribünden uzaklaştırılmaktadır? Mavi Ateş Tarfatarlar Derneği olarak sonuza kadar alt ve üst liglerde takımımızın arkasında olacağız. Buna kimsenin ne kapasitesi ne de gücü yeter. Bu takım işçinin, emekçinin ve Karabük’ün takımıdır.”

Sosyal Medyada Paylaşın:

BİRDE BUNLARA BAKIN

Düşüncelerinizi bizimle paylaşırmısınız ?

  • ÇOK OKUNAN
  • YENİ
  • YORUM
error: Content is protected !!
%d blogcu bunu beğendi: