‘ŞİRKETİMİZ BÜYÜMESİNİ SÜRDÜRDÜ’

‘ŞİRKETİMİZ BÜYÜMESİNİ SÜRDÜRDÜ’

KARABÜK Demir ve Çelik Fabrikaları (KARDEMİR) Yönetim Kurulu Başkanı Kamil Güleç, ”Şirketimiz açısından oldukça verimli bir yılı daha geride bırakıyoruz. 2018 yılı, tüm faaliyet süreçlerimiz açısından başarılı bir yıl oldu. Şirketimiz bu yılda büyümesini sürdürdü” dedi.

Güleç, Kardemir’in zor günlerden geçtiğine dikkat çekip günümüzde ise ülkeye ekonomik katkı sağlayan önemli bir kuruluş haline geldiğini söyledi.

2018 yılının tüm faaliyet süreçleri açısından başarılı ve verimli bir yıl olduğunu belirten Güleç, şöyle dedi:

‘’Şirketimiz bu yılda büyümesini sürdürdü. Yeni bir yılı karşılamaya hazırlandığımız şu günlerde, elde edilen bu başarıları sizlerle paylaşmaktan büyük mutluluk duyuyorum. Şirketimiz hedeflerinin yakalanmasındaki emeği ve gayreti için tüm çalışanlarımıza teşekkür ediyorum. Ortak hedefimiz, ülkemiz sanayisinin öncüsü olan Kardemir’i, sektör içinde en üst seviyeye taşımaktır. Bu hedefe her zaman olduğu gibi el birliğiyle, gönül birliği ile ulaşacağız.   Kardemir bir ailedir. Şirket çalışanlarımızındır, hissedarlarımızındır, tedarikçilerimizindir, müşterilerimizindir, Karabüklülerindir, ülkemizindir. Bugüne kadar yaklaşık 2 Milyar Dolar yatırım gerçekleştirdik. Kapatmaya gerekçe gösterilen teknolojik eksikliği giderdik ve tüm üretim proseslerini dünyanın en son teknolojisi ile yeniledik. Üretim kapasitelerimizi ölçek ekonomisine uygun şekilde büyüttük. Kurduğumuz yeni haddehanelerde, katma değeri yüksek ürünlerle ürün gamını genişlettik. Bu yoğun yatırım döneminde insan ve çevre odaklı yatırımlardan da geri durmadık. Toplumun beklenti ve ihtiyaçlarının karşılanması için onlarca çevre ve sosyal sorumluluk projesini hayata geçirdik. Kardemir büyürken, Karabük Üniversitemiz ve Karabük’te büyüdü.”

Devam etmekte olan çevre yatırımlarını yeni yılın ilk aylarında tamamlamış olacaklarını ifade eden Güleç,’’ Çelikhanemizde konverter kapasitelerinin artırılması ve yeni sürekli döküm makinası yatırımı ile devam eden enerji yatırımlarımızı da 2019 yılında tamamlayarak devreye alacağız. Böylelikle hedeflediğimiz 3,5 Milyon ton üretim kapasitesini yakalayacak ve şirketimizi dünden daha güçlü, dünden daha rekabetçi ve dünden daha çok çalışanları, yöresi ve ülkesi için katma değer üreten bir şirket haline getireceğiz’’ diye konuştu.

Hedeflerinin daima daha ileriye dönük olacağını vurgulayan Güleç,’’

Bu yeni dönemde, gözümüz daima daha ileride ve daha ileride olacaktır. Çünkü dünya büyük bir değişim yaşamaktadır ve Kardemir, bu değişimin dışında kalmayacaktır. Üç çeyrek asrı aşkın sanayi kültürüyle Kardemir, bu değişimi sağlayacak ve kurumsallaşarak sürdürülebilir başarıları yakalayacaktır. Bu değişime başkanlık ederken, benden dua ve desteklerinizi esirgememenizi istirham ediyorum.Bu vesileyle tüm yönetim kurulumuz adına yeni yılınızı içtenlikle kutluyorum. Yeni yılın şahsınıza, ailenize ve tüm milletimize sağlık, mutluluk ve esenlikler getirmesini temenni ediyorum’’ dedi.

Sosyal Medyada Paylaşın:

BİRDE BUNLARA BAKIN

Düşüncelerinizi bizimle paylaşırmısınız ?

  • ÇOK OKUNAN
  • YENİ
  • YORUM
error: Content is protected !!
%d blogcu bunu beğendi: