ŞEHİT UMUT AYTEKİN ORTAOKULU’NUN AB PROJESİ KABUL EDİLDİ

ŞEHİT UMUT AYTEKİN ORTAOKULU’NUN AB PROJESİ KABUL EDİLDİ

Karabük Mahallesi’nde bulunan Şehit Umut Aytekin Ortaokulu’nda  Avrupa Birliği Erasmus+ Projeleri  Okul Eğitimi Stratejik Ortaklıkları kapsamında kabul edilen “Okullar Arası Değişim Ortaklıkları” projenin tanıtım toplantısı yapıldı.

Okulun konferans salonunda yapılan toplantıda konuşan İl Milli Eğitim Müdürü Ali Köse, tanıtım toplantıları ve açılışlardan çok keyif aldıklarını belirterek, ’’Çünkü bize fark yaratan çalışmalar asıl programımızın dışında öğretmen ve yöneticilerinin fedakarlıkları ile kendilerini zorlayarak Türkiyemizdeki bütün okulların ileriyle yarıştığı arenada bizde olalım, bizim de ismimiz geçsin, biz niye başarılı olmayalım düşüncesiyle başarılan sonuç alınan ve tanıtımı yapılan bazen de sonuç toplantısı olarak da sonuçları paylaştığınız çalışmalar bunlar. Gerçekten çok keyif alıyoruz hepimiz. Öncelikle ben bu Erasmus+ projesinde işin omurgasını oluşturan değerli öğretmenlerimize, okul müdürlerimize, yöneticilerimize, öğrencilerimize ve velhasıl katkısı olan herkese teşekkür etmek istiyorum. Tebrik etmek istiyorum. Geçen sene bütün okul müdürlerimiz çok gayret gösterdi’’ dedi.

KARABÜK EĞİTİM CAMİASI 4 MİLYON TL ALACAK

TUBİTAK, BAKKA konusunda Avrupa Birliği projelerinde daha fazla okulumuz hareketlenmeli diyen Köse,’’Bu senenin başında Avrupa Birliği ve BAKKA projelerinden Karabük eğitim camiası 4 milyon TL alacak’’ diye konuştu.

Konuşmanın ardından projenin tanıtım sunusu projeden sorumlu öğretmen Fatma Yeşiltaş Yılmaz tarafından yapıldı.

Sosyal Medyada Paylaşın:

BİRDE BUNLARA BAKIN

Düşüncelerinizi bizimle paylaşırmısınız ?

  • ÇOK OKUNAN
  • YENİ
  • YORUM
error: Content is protected !!
%d blogcu bunu beğendi: