‘SAFRANBOLU’NUN RUHUNU YAŞIYORUM’

‘SAFRANBOLU’NUN RUHUNU YAŞIYORUM’

CHP Safranbolu Belediye Başkan Adayı Elif Köse, ’’Safranbolu’nun ruhunu yaşıyorum. İnsanlar gerçekten mimar ya da mühendisin belediye başkanı olmasını istiyor. Bu bir avantaj benim için.’’ dedi.

CHP Safranbolu Belediye Başkan Adayı Elif Köse, beraberinde  partisinin Safranbolu İlçe Başkanı Bahtiyar Acar ve Karabük İl Başkanı Abdullah Çakır ile birlikte Demirören Haber Ajansı, Burası Karabük Gazetesi, Medya Karabük ve Ajans Karabük internet haber siteleri  bürolarını ziyaret etti.

‘EN BÜYÜK PROBLEM TRAFİK’

Elif Köse, UNESCO’nun Dünya Mirası Listesi’nde yer alan Safranbolu’nun en büyük probleminin trafik olduğunu söyledi. Köse şöyle dedi:’’ Eski çarşı ve Kıranköy’de otopark problemi var. Eski çarşı bölgesinin trafik ve otopark problemini mezarlık altında otopark yaparak çözmeyi planlıyoruz. Otobüsten indirme bindirme istemiyoruz. Asıl sıkıntıyı onlar yaratıyorlar. Buna mani olmak için de araç almayı düşünmüyoruz. Ring seferleri düzenleyeceğiz. Mevcut otoparkları da esnaflarımız, orada yaşayan insanlarımız kullanabilir. Caddede bir saatten sonra  uzun süreli parklardan ücret alarak uzun süreli parklara engel olunacak. Safranbolu siyasete kurban edilemeyecek kadar bizim için değerli. UNESCO listesinde olan bir kent. Projelerimizi hazırlarken bunları göz önünde bulundurduk.  Her görüşten, her kesimden  insana hitap edecek, insanımıza dokunacak sosyal projeler hazırladık. Sorunları minimize edecek projeler hazırladık.’’

‘SAFRANBOLU’NUN RUHUNU YAŞIYORUM’

Köse, seçimdeki rakiplerine göre en büyük avantajının 27 senelik mimarlık tecrübesine sahip olmasının olduğunu belirterek ’’Safranbolu ile benim bağım doğduğumdan beri var. Sonradan oluşmuş bir bağ değil. Akçasu Mahallesi’nde restore edilmiş eski bir evde oturuyorum. Safranbolu’nun ruhunu yaşıyorum. İnsanlar gerçekten mimar ya da mühendisin belediye başkanı olmasını istiyor. Bu bir avantaj benim için.’’dedi.

‘BÖYLE BİR GÜÇ BİRLİĞİNE İHTİYACIMIZ VARDI’

Köse, Millet ittifakının ortak adayı olmasını ise şöyle değerlendirdi: ‘’Safranbolu’da eğer bir şeyleri başarmak istiyorsak, göreve gelip planladığımız hizmetleri uygulayabilmek istiyorsak böyle bir güç birliğine ihtiyacımız vardı. En çokta psikolojik olarak ihtiyacımız vardı. Çünkü sokakta herkes bize ittifakla ilgili soru soruyordu. Yapılsa herkes bir rahatlayacaktı ve öyle bir rahatlama hepimizde oldu. İttifak yapıldıktan sonraki yansıması bize çok iyi. Bu durumdan herkes mutlu.’’

Sosyal Medyada Paylaşın:

BİRDE BUNLARA BAKIN

Düşüncelerinizi bizimle paylaşırmısınız ?

  • ÇOK OKUNAN
  • YENİ
  • YORUM
error: Content is protected !!
%d blogcu bunu beğendi: