RÜŞVET OPERASYONUNDA 7 TUTUKLAMA

RÜŞVET OPERASYONUNDA 7 TUTUKLAMA

Karabükte ‘rüşvet’ ve ‘evrakta sahtecilik’ soruşturmasında gözaltına alınan aralarında İl Göç İdaresi Müdürü Selman A.’nın da bulunduğu 10 şüpheliden 7’si tutuklandı.
Karabük Cumhuriyet Başsavcılığı, Karabük İl Göç İdaresi Müdürlüğü görevlileri tarafından maddi menfaat karşılığında sahte belgelere dayanılarak yabancı uyruklu kişilere sahte ikamet tezkeresi verildiğine dairihbarlar üzerine soruşturma başlattı. İl Emniyet Müdürlüğü Kaçakçılık ve Organize Suçlarla Mücadele Şube ekipleri, 6 ay süren teknik ve fiziki takip sonucu geçen 11 Ağustos’ta Karabük Valiliği İl Göç İdaresi Müdürü Selman A.’yı makamında gözaltına aldı. ‘Rüşvet’ almakla suçlanan Selman A. ile birlikte 2 personeli de gözaltına alındı. Soruşturma kapsamında valilik binasında bulunan İl Göç İdaresi Müdürlüğü’nde arama ve inceleme yapıldı. Karabük ile birlikte İstanbul, Ankara ve Amasya’yı da kapsayan operasyonda 1’i emekli 2 polis ile birlikte 7 kişi daha gözaltına alındı.
Emniyet Müdürlüğü’ndeki işlemleri tamamlanan 10 şüpheli geniş güvenlik önlemeleri altında adliyeye sevk edildi. Şüphelilerden Karabük Valiliği İl Göç İdaresi̇ Müdürü Selman A., memur Yusuf K., polis memuru Şaban Ö., Fikri A., Ercan K. ile yabancı uyruklular Mahmut K. ve Muhammed A., tutuklandı. Diğer 3 şüpheli ise adli kontrol şartıyla serbest bırakıldı.

Sosyal Medyada Paylaşın:

BİRDE BUNLARA BAKIN

Düşüncelerinizi bizimle paylaşırmısınız ?

  • ÇOK OKUNAN
  • YENİ
  • YORUM
error: Content is protected !!
%d blogcu bunu beğendi: