ÖDÜLLÜ ÖĞRENCİLERİ KABUL ETTİ

ÖDÜLLÜ ÖĞRENCİLERİ KABUL ETTİ

Karabük Üniversitesi Bilgisayar Mühendisliği öğrencileri çeşitli üniversitelerde düzenlenen proje yarışmalarına katılarak ödüllerle döndü. Rektör Prof. Dr. Refik Polat ödül alan öğrencileri makamında kabul ederek, tebrik etti.

Karabük Üniversitesi Bilgisayar Mühendisliği son sınıf öğrencileri bitirme ödevi kapsamında yaptıkları projelerle önemli başarılar elde etti. Rektör Prof. Dr. Refik Polat ta ödül alan öğrencileri ve öğrencilerin proje danışmanı Dr. Ögr. Üyesi Caner Özcan’ı makamında kabul ederek, tebrik etti.

Yarışmalar ve kazanılan ödüller ise şöyle:

Zonguldak Bülent Ecevit Üniversitesi Farabi VI. AR-GE ve İnovasyon Proje Pazarı yarışmasına katılan Gökhan Toprak ve Öznur Urfan; “MiniTube – Çocuklar İçin İçerikleri Filtrelenmiş Eğitici ve Eğlendirici Video” uygulamasıyla ikincilik ödülünün sahibi oldu. Emrah Bayındır ise yine aynı yarışmada “Otonom Keşif Dronu” projesiyle üçüncü oldu.

Pembe Buse Kayalı, Bolu Abant İzzet Baysal ve Düzce Üniversiteleri’nde düzenlenen AR-GE Proje Pazarında, “Engelli Çocuklarda Fizik Tedavi için Eğlenceli Hareket Sistemi” ile öğrenci ödülünü aldı.

Arzu Yıldız ve Buse Yaren Tekin de, Bartın Üniversitesi III. ARGE Proje Pazarında, “FaCiPa (Facial Paralysis) Yüz Felci Teşhisini Analiz Eden Mobil Tabanlı Uygulamayla” mansiyon ödülüne kavuştu.

Sosyal Medyada Paylaşın:

BİRDE BUNLARA BAKIN

Düşüncelerinizi bizimle paylaşırmısınız ?

  • ÇOK OKUNAN
  • YENİ
  • YORUM
error: Content is protected !!
%d blogcu bunu beğendi: