‘MÜCADELE ETMEZSEK SONUÇ YİNE HÜSRAN OLACAK’

‘MÜCADELE ETMEZSEK SONUÇ YİNE HÜSRAN OLACAK’

KARDEMİR Karabükspor teknik direktörü Levent Açıkgöz, matematiksel olarak ligden düşmediklerini belirterek,”Bunu hep konuşuyoruz, oyuncularla da konuştum. Şimdi önümüzde Kayserispor maçı var. Mücadele etmeden sahada bulunursak sonuç yine hüsran olacak”dedi.
Spor Toto Süper Ligi’nde son sırada bulunan Kardemir Karabükspor, hafta sonu deplasmanda karşılaşacağı Kayserispor maçının hazırlıklarını kendi tesislerinde sürdürdü. Teknik direktör Levent Açıkgöz yönetiminde yapılan antrenmana sakatlıkları bulunan Alexe ve Ferhat katılmadı. Antrenman öncesi açıklamalarda bulunan Açıkgöz, matematiksel olarak ligden düşmediklerini belirterek,”Bunu hep konuşuyoruz, oyuncularla da konuştum. Şimdi önümüzde Kayserispor maçı var. Mücadele etmeden sahada bulunursak sonuç yine hüsran olacak. Bunu ya kabullendik ya da kabullenmemk için bundan sonra ki süreç içerisinde herkes elinden gelenin en iyisini yapmak zorunda. Zaten kadro genişliğimiz de çok fazla yok. 3 önemli oyuncumuzun sakatlıkları sıkıntı. Ama bu bir bahane değil. Sahaya çıkıp mücadele etmedikten sonra kalan haftalarında bir anlamı yok. Mağlupta olsak adam gibi mağlup olalım. Elimizden gelen herşeyi sahada gösterelim. Takımın kapasitesi ne olursa olsun başımız dik şekilde sahaya çıkalım. Maalesef bunu gösteremiyoruz, gösteremedikde. Bunun etkenleri olabilir. Futbolcuların hepsine bu şekilde şuç bulmak istemiyorum. Ama profosyonel oyuncuyuz. Bizlerde profosyonel takımın hocaları olarak demek ki üzerimize düşen bazı sorumlulukları yerine tam olarak yerine getiremiyoruz ki tablo bu şekilde oluyor. Bunların üzerinde durarak Kayserispor maçına hazırlanıyoruz. Konuşmalarımızı ve çalışmalarımızı yapıyoruz. İnşallah iyi olur”dedi.
‘SELEZNOV’UN ALLAH YOLUNU AÇIK ETSİN, BİLDİĞİ GİBİ YAPSIN’
Eski golcü oyuncuları Seleznov’un Fenerbahçe – Teleset Mobilya Akhisarspor maçı sonrası ‘Son 3 maçtır gol atıyorum. Hala yüzde 100’ümde değilim. Bu tamamen benim kondisyonumla ilgili. 6 ay Kardemir Karabükspor’da zaman kaybettim. Daha fazlasını istiyorum’ diye açıklamasına değinen Açıkgöz şunları söyledi:
”Futbolcu olarak beğendiğimiz bir isimdi. Yetenekli bir isim ama burada gayet ciddi bir rakamlara anlaşmıştır. Profosyonel oyuncu. Ama bunun gereğini de bu kulüpte yapmadığına inanıyoruz. Yapmadan o bedeli nasıl hak ediyorsa, alacakları hakkında konuşuyordu ama karşılığını vermiyordu ve bir sürü şey. Bunları söylemek yanlış olur. Yanlış yaptı, ayıp etti. Allah yolunu açık etsin, bildiği gibi yapsın. Kardemir Karabükspor şu an en dipte. Herkes kendi bulduğu yerden bir şekilde vurmaya çalışıyor. Bunun farkındayız. Kardemir Karabükspor yılların kulübüdür, en dipten kalkmasını bilmiştir ve öyle ya da böyle yine bu durumlardan dimdik ayağa kalkacak, dirilecek. O zamanda o insanların nerede olacağını da daha net bir şekilde göreceğiz.”

Sosyal Medyada Paylaşın:

BİRDE BUNLARA BAKIN

Düşüncelerinizi bizimle paylaşırmısınız ?

  • ÇOK OKUNAN
  • YENİ
  • YORUM
error: Content is protected !!
%d blogcu bunu beğendi: