MHP’LİLERDEN GÖNÜLLÜ ASKERLİK BAŞVURUSU

MHP’LİLERDEN GÖNÜLLÜ ASKERLİK BAŞVURUSU

KARABÜK’te, MHP il ve ilçe yöneticileri ile kadın kolları üyeleri ‘Zeytin Dalı Harekâtı’na katılmak için askerlik şubesine dilekçe verdi.
MHP Karabük İl Başkanı Adem Kar, il ve ilçe yöneticileri ile kadın kolları üyeleri birlikte basın toplantısı düzenledi. Bir kafede düzenlenen basın toplantısında açıklama yapan Adem Kar, “MHP, devleti ve milleti için vardır. Bunun aksini düşünenler siyasi fırsatçı ve oy hesapçılarıdır. Devletimize ve milletimize uzanan elleri kırmak için tüm vatan sathında ve Afrin’de savaşan kahraman ordumuza başarılar, yaralılarımıza acil şifalar, şehitlerimize de Allah’tan rahmet diliyoruz. İl ve ilçe teşkilatları olarak Afrin ve buna benzer devletimizin ve milletimizin bekası için yapılacak olan tüm operasyonlara gönüllü olarak katılmaya hazırız” dedi.
Daha sonra üzerinde partililer, ‘Geçmişte şanlı Türk ordusunda askerlik görevimi tamamlamış olmama rağmen bugün ülkemizi tehdit eden eli kanlı terör örgütü ile savaşmak için Güneydoğu Anadolu Bölgesi başta olmak üzere görevlendirerek, gönüllü askerlik görevimi yapmak istiyorum. Gereğini ivedi bir şekilde yerine getirmenizi saygılarımla arz ederim” yazılı dilekçeleri askerlik şubesine verdi.

Sosyal Medyada Paylaşın:

BİRDE BUNLARA BAKIN

Düşüncelerinizi bizimle paylaşırmısınız ?

  • ÇOK OKUNAN
  • YENİ
  • YORUM
error: Content is protected !!
%d blogcu bunu beğendi: