METİN TÜRKER MEZARI BAŞINDA ANILDI

METİN TÜRKER MEZARI BAŞINDA ANILDI

Hak-İş eski Genel Sekreteri ve Çelik-İş Sendikası eski Genel Başkanlarından Metin Türker, ölümünün 19’uncu yılında mezarı başında anıldı.

Öğlebeli Mahallesi mezarlığında düzenlenen anma programına, Türker’in ailesi, yakınları, KARDEMİR Yönetim Kurulu üyeleri, Kardemir Karabükspor Yönetim Kurulu üyeleri, kulübün altyapı futbolcuları, sendika üyeleri ve işçiler katıldı. Metin Türker’in mezarına karanfil bırakılmasıyla başlayan program, Kuran-ı Kerim okunması ve dua edilmesiyle sona erdi.

Çelik-İş Sendikası Genel Başkanı Yunus Değirmenci, Türker’in kendilerine gösterdiği yolda ilerlediklerini ve ilerlemeye devam edeceklerini söyledi.

Türker’i asla unutmayacaklarını belirten Değirmenci şöyle dedi:

“Kendisi bizden hayata gözlerini yummadan Hak-İş, Çeliş-İş, Demir ve Çelik Fabrikaları (KARDEMİR) ve Kardemir Karabükspor’a sahip çıkmamızı istedi. Metin abi rahat ol. Hak-İş 500 bin üyesiyle büyümeye, Çelik-İş çizdiğin yolda ilerliyor, KARDEMİR 4 bin çalışanıyla ülke ekonomisine katkı sağlıyor, Kardemir Karabükspor ise zaferden zafere koşuyor. Emanetlerine sahip çıkıyoruz, ruhun şad, mekanın cennet olsun.’’

Sosyal Medyada Paylaşın:

BİRDE BUNLARA BAKIN

Düşüncelerinizi bizimle paylaşırmısınız ?

  • ÇOK OKUNAN
  • YENİ
  • YORUM
error: Content is protected !!
%d blogcu bunu beğendi: