KÜÇÜK HASAN’IN KOPAN PARMAĞI DİKİLDİ

KÜÇÜK HASAN’IN KOPAN PARMAĞI DİKİLDİ

KARABÜK’ün Safranbolu İlçesi’ne bağlı Düzçam Köyü’nde oturan 3 yaşındaki Hasan Şahin’in, traktörün arkasındaki kepçede oyun oynarkan kırılan parmağının kopan damarları, mikro cerrahi yöntemle 3.5 saatte dikildi.45

Çiftçilikle uğraşan Bayram Şahin’in oğlu Hasan Şahin, geçen Pazartesi günü sağ elini traktörün arkasına bağlı olan kepçede oyun oynadığı sırada sıkıştırdı. Bayram Şahin, orta parmağı kırılan ve damarları kopan oğlunu aracıyla Karabük Eğitim ve Araştırma Hastanesi’ne götürdü. Plastik cerrahi uzmanı Op.Dr. Malik Abacı, ortopedi uzmanları Op. Dr. Uygar Daşar ve Op. Dr. Tansel Mutlu tarafından ameliyata alınan küçük çocuğun parmağında kopan damarlar 3.5 saatte mikroskop altında mikro cerrahi yöntemle dikildi. Parmağın kan dolaşımı yeniden sağlandı.

Op.Dr. Malik Abacı, ’”Kopmuş olan damarlarını diktik ve dolaşımı sağladık. Şu anda herhangi bir sıkıntısı yok. Kritik aşamayı geçtik gibi görünüyor. Parmağın fonksiyonunda bir miktar kaybımız olabilir. Ancak olmaması açısından bundan sonra fizyoterapi uygulanacak” dedi.

Sosyal Medyada Paylaşın:

BİRDE BUNLARA BAKIN

Düşüncelerinizi bizimle paylaşırmısınız ?

  • ÇOK OKUNAN
  • YENİ
  • YORUM
error: Content is protected !!
%d blogcu bunu beğendi: