KAZADA ÖLEN ÜNİVERSİTELİ TOPRAĞA VERİLDİ

KAZADA ÖLEN ÜNİVERSİTELİ TOPRAĞA VERİLDİ

KASTAMONU’da otomobille kamyonetin çarpıştığı kazada hayatını kaybeden Safranbolu Fethi Toker Güzel Sanatlar ve Tasarım Fakültesi öğrencisi Bahtiyar Ahmet Kısa’nın (22) cenazesi toprağa verildi.

Kaza, dün öğle saatlerinde Karabük- Kastamonu Karayolu, Kıyık köyü mevkiinde meydana geldi. Onur Akıncı´nın kullandığı 78 SE 334 plakalı otomobil, önünde seyir halinde olan Kemal Taboğlu’nun kullandığı 37 BJ 422 plakalı kamyonete çarptı. Kaza sonrası, otomobil içerisinde bulunan, düğünlerde ve etkinliklerde klarnet çalan, Safranbolu Güzel Sanatlar ve Tasarım Fakültesi öğrencisi Bahtiyar Ahmet Kısa olay yerinde hayatını kaybetti.  Sürücü Onur Akıncı ile birlikte Resul Can Çamlı, Kadirhan Çakır ve Mertcan Orhan yaralandı.
Kazada hayatını kaybeden Bahtiyar Ahmet Kısa için bugün Kastamonu Tepeyol Camisi’nde öğle namazından sonra cenaze namazı kılındı. Ardından Bahtiyar Ahmet Kısa’nın cenazesi, Ahmet Dede  Mezarlığı’nda toprağa verildi.
Aynı kazada yaralanan Onur Akıncı, Resul Can Çamlı, Kadirhan Çakır ve Mertcan Orhan’ın tedavilerinin ise sürdüğü belirtildi.

FAKÜLTE MESAJ YAYINLADI
Fakültenin internet sitesi’nde yayınlanan  taziye mesajında şöyle denildi:
”Fakültemiz Müzik Bölümü üçüncü sınıf öğrencisi Bahtiyar Ahmet Kısa trafik kazasında hayatını kaybetti. Bahtiyar Ahmet Kısa’nın ölüm haberi hepimizi yasa boğdu. Fakültemiz Müzik Bölümü öğrencisi Bahtiyar Ahmet Kısa’ya Allah’tan rahmet, kederli ailesine, yakınlarına, hocalarına ve arkadaşlarına sabırlar diliyoruz. Başımız sağ olsun.”

Sosyal Medyada Paylaşın:

BİRDE BUNLARA BAKIN

Düşüncelerinizi bizimle paylaşırmısınız ?

  • ÇOK OKUNAN
  • YENİ
  • YORUM
error: Content is protected !!
%d blogcu bunu beğendi: