KARDEMİR’DEN ‘KADEME ARTIŞI’ AÇIKLAMASI

KARDEMİR’DEN ‘KADEME ARTIŞI’ AÇIKLAMASI

KARDEMİR, ‘Her işçiye kademe artışı olmayabilir, hatta işçilerin sergilediği performansa göre kademe artışı değil, kademe düşüşü bile yapılabilir.’’ şeklinde çıkan haberlerin gerçeği yansıtmadığını bildirdi.

Yapılan açıklamada, Kardemir ile Özçelik İş Sendikası arasında devam etmekte olan Toplu İş Sözleşmesine dikkat çekilerek şöyle denildi:

‘’Bugün bir basın yayın organında Şirketimiz Yönetim Kurulu Başkanı Sayın Kamil Güleç’in “Her işçiye kademe artışı olmayabilir, hatta işçilerin sergilediği performansa göre kademe artışı değil, kademe düşüşü bile yapılabilir” şeklinde ifadelerde bulunduğu ve “ bu ifadelerin çalışanlarımızı hayal kırıklığına uğrattığı” şeklinde gerçek dışı bir haber yayınlanmıştır. Yönetim Kurulu Başkanımızın bu konuda herhangi bir beyanı olmamıştır. Devam etmekte olan Toplu İş Sözleşme Görüşmelerine Şirketimiz Yönetim Kurulunca belirlenen ve tamamı şirketimiz yetkililerinden oluşan profesyonel kadrolarımız katılmakta, bahse konu kademe çalışmaları da yine profesyonel kadrolarımızca yürütülmektedir. Kamuoyunun bilgilerine sunuyor, gerçek dışı bu haberlere itibar edilmemesini temenni ediyoruz.’’

Sosyal Medyada Paylaşın:

BİRDE BUNLARA BAKIN

Düşüncelerinizi bizimle paylaşırmısınız ?

  • ÇOK OKUNAN
  • YENİ
  • YORUM
error: Content is protected !!
%d blogcu bunu beğendi: