KARDEMİR KARABÜKSPOR’DA BAŞKAN ADAYI NETLEŞTİ

KARDEMİR KARABÜKSPOR’DA BAŞKAN ADAYI NETLEŞTİ

Kardemir Karabükspor’un yarın (20 Kasım Pazartesi) yapılacak Olağanüstü Genel Kurulu öncesinde başkan adayı netleşti.
Karabük Valisi Kemal Çeber, AK Parti Karabük Milletvekilleri Mehmet Ali Şahin ve Burhanettin Uysal, Karabük Belediye Başkanı Rafet Vergili, Karabük Ticaret Ve Sanayi Odası Başkanı Tuncay Özcan, KARDEMİR AŞ. Yönetim Kurulu üyesi Çağrı Güleç, işadamı Şefik Dizdar, Ak Parti Karabük İl Başkanı İsmail Altınöz, akşam saatlerinde Karabük Polisevi’nde 1,5 saat süren toplantı yaptı. Toplantı sonucunda daha öncede kulüpte yönetim kurulu üyeliği görevinde bulunan Murat Malkoç’un başkan adaylığında fikir birliğine varıldı.
Gazetecilere açıklama yapan Malkoç, adaylığının Kardemir Karabükspor’un yeniden yapılanması adına bütün şehrin paydaşları ile birlikte alınan kararla oluştuğunu belirterek, ”Olağanüstü Genel Kurul’da başkanlığımızı açıklayacağız. Hayırlısı olur inşallah. Zor bir süreç. Zor süreçte de işin ucunu bırakma şansımız yok. Biz Kardemir Karabükspor sevdalıyız. Öncelikle iyi yöneteceğimize herkese bunun sözünü verebilir. İnşallah süreç iyi başlar. Kardemir Karabükspor’u iyi bir yere getiririz”dedi.
Kulüpte yaşanan maddi sıkıntının çözümü noktasıyla ilgili de Malkoç şunları söyledi: “Maddi konuda bizler KARDEMİR’in desteği olmadan Karabükspor’u ayağa kaldırma şansımız yok. Bunlarla ilgili büyüklerimiz destek verecekleri sözünü verdi. Ailelerde benim üzerinde mutabakat kaldılar. Güzel günler bizi bekler. Ekonomik olarak görüşme yapıldı ve çalışmaları bir an önce başlatacaklar. Acil olan ödemeleri yapacağız. Bununla ilgili söz aldık.”

Sosyal Medyada Paylaşın:

BİRDE BUNLARA BAKIN

Düşüncelerinizi bizimle paylaşırmısınız ?

  • ÇOK OKUNAN
  • YENİ
  • YORUM
error: Content is protected !!
%d blogcu bunu beğendi: