KARABÜK’ÜN  İLK CHPLİ MİLLETVEKİLİ MAZBATASINI ALDI

KARABÜK’ÜN İLK CHPLİ MİLLETVEKİLİ MAZBATASINI ALDI

KARABÜK il olduktan 23 yıl sonra CHP’nin ilk  milletvekili olan çocuk doktoru Hüseyin Avni Aksoy, bugün mazbatasını aldı.

Zonguldak’ın ilçesiyken 1995 yılında il olan Karabük’te  24 Haziran seçimlerinde CHP’den milletvekili adayı olan ve partisine ilk milletvekilliğini kazandıran çocuk doktoru Hüseyin Avni Aksoy,  eşi  Ayten Aksoy ve partililerle birlikte Karabük Adliyesi’ne geldi. Seçim Kurulu görevlilerini ziyaret edip kendilerine teşekkür eden Aksoy,  daha sonra Ağır Ceza Başkanı ve İl Seçim Kurulu Başkanı Beytullah Özer’in elinden mazbatasını teslim aldı. Aksoy şöyle dedi:

‘’İnşallah Allah utandırmaz bizi. Elimizden gelen mücadeleyi yapacağız. Parti örgütleriyle birlikte oy veren vermeyen tüm hemşehrilerimize  teşekkür ediyorum. Bir Karabük Milletvekili ayırt etmeksizin hizmet edeceğimize söz veriyoruz. Bütün Karabük’e hayırlı uğurlu olsun. ‘’

İl Başkanı Abdullah Çakır ise,’’İnşallah bundan sonra  Karabük’te CHP daha çok şeyler yapacak. Bizi izlemeye devam edin diyorum’’ diye konuştu.

Aksoy, adliye önünde partililerle birlikte hatıra fotoğrafı çekildi.

Sosyal Medyada Paylaşın:

BİRDE BUNLARA BAKIN

Düşüncelerinizi bizimle paylaşırmısınız ?

  • ÇOK OKUNAN
  • YENİ
  • YORUM
error: Content is protected !!
%d blogcu bunu beğendi: