”KARABÜKSPOR’A EL ATMIŞ OLMALARINI ARZU EDERDİM AMA MAALESEF KENDİ EKONOMİLERİNE ÇALIŞTILAR”

”KARABÜKSPOR’A EL ATMIŞ OLMALARINI ARZU EDERDİM AMA MAALESEF KENDİ EKONOMİLERİNE ÇALIŞTILAR”

BEŞİKTAŞ 2’nci Başkanı Ahmet Nur Çebi, ”Biz Karabükspor’la ilgili zamanında her türlü hizmeti ve gereğini yaptık. Bu işler nöbet konusudur, sırayla yapılır. Sırası gelen arkadaşların ekonomileriyle uğraşmaları yerine biraz da kalkıpta Karabük’ün menfaatleri ve halkının çok değer verdiği Karabükspor’a el atmış olmasını çok arzu ederdim ama maalesef onlar kendi ekonomilerine çalıştılar”dedi.

Batı Karadeniz Sanayici ve İş İnsanları Dernekleri Federasyonu tarafından Karabük’ün Safranbolu ilçesinde bir otelde düzenlenen törende ‘Spor Yöneticiliği’ dalında ödülünü alan Ahmet Nur Çebi, gazetecilerin sorularını yanıtladı.
Kardemir Karabükspor’un finansal ve sportif açıdan yaşadığı sorunlarla ilgili yöneltilen soru üzerine Çebi,”Türk futbolunun sorunları belli. Ekonomik kriz. Her kulübün kapısının önünde. Biz Karabükspor’la ilgili zamanında her türlü hizmeti ve gereğini yaptık. Bu işler nöbet konusudur, sırayla yapılır. Sırası gelen arkadaşların ekonomileriyle uğraşmaları yerine biraz da kalkıpta Karabük’ün menfaatleri ve halkının çok değer verdiği Karabükspor’a el atmış olmasını çok arzu ederdim ama maalesef onlar kendi ekonomilerine çalıştılar. Karabükspor’u da bu hale getirdiler. Kendilerini de buradan kınıyorum. Karabükspor’a tekrar el atıp, sahip çıkıp tekrar nasıl bu hale getirdilerse eski yerine tekrar borçsuz bir şekilde koymaları gerekir”dedi.
Çebi şampiyonlukla ilgili olarak ise ”Düşme hattındaki takımlar, şampiyon olmak için oynayanlar, 2’nci, 3’üncü, 5’inci olmak için oynayan takımlar kendi aralarında gerçekten çok ciddi bir mücadele verecekler. Ben 17 takımın da hırslandıkları zaman çok önemli ve iyi maçlar çıkardığını görebiliyorum. Dolayısıyla bir şey söylemek çok erken ama bana göre Beşiktaş’ın şampiyonluk şansının biraz daha hepsinden yukarıda olduğunu düşünüyorum” diye konuştu.

Sosyal Medyada Paylaşın:

BİRDE BUNLARA BAKIN

Düşüncelerinizi bizimle paylaşırmısınız ?

  • ÇOK OKUNAN
  • YENİ
  • YORUM
error: Content is protected !!
%d blogcu bunu beğendi: