KARABÜKSPOR – ADANA DEMİRSPOR: 0-1

KARABÜKSPOR – ADANA DEMİRSPOR: 0-1

SPOR Toto 1’inci Lig’in ilk haftasında Kardemir Karabükspor, transfer ettiği 16 oyuncunun lisansını maddi sıkıntılar nedeniyle çıkartamadığı için oynatamadığı ve altyapı oyuncularıyla çıkmak zorunda kaldığı maçta Adana Demirspor’a 1-0 mağlup oldu.

STAT: Dr. Necmettin Şeyhoğlu

HAKEMLER: Sarper Barış Saka (xx), Habip Tiryaki (xx), Gökhan Barcın (xx)

KARDEMİR KARABÜKSPOR: Ferhat (x) – Ali (x) (Dk. 46 Cihan x), Can (x), Berkay (x), Abdullah (x), Berk Kervankıran (x), Toykan (x) (Dk. 53 Fatih x), Emre Eser (x), Ahmet Karadayı (x), Arif (x)(Dk. 65 Melih), Yusuf (x)

ADANA DEMİRSPOR: Çağlar(xx) – Hakan (xx), Tayyib (xx), Mitrovic (xx), Batuhan (xx), Kage (xx)(Dk. 69 Emre Nefiz x), Galip (xx) (Dk. 90 Murat Akın), Traore (xx), Murat Duruer (x) (Dk 82 Berk Yıldız), Kosecki (x), Pote (x)

GOL: Dk. 26 Galip (Adana Demirspor)

SARI KARTLAR: Abdullah, Berkay, Berk, Yusuf (Kardemir Karabükspor) – Galip, Çağlar, Emre Nefiz (Adana Demirspor)

26’ncı dakikada soldan ceza sahasına giren Kage, topu penaltı noktasına doğru gönderdi. Galip, gelişine yaptığı plase bir vuruşla topu ağlara gönderdi: 0-1.

FİKRET YILMAZ: ‘17-18 YAŞINDA ÇOCUKLARDI AMA ASLAN GİBİ MÜCADELE ETTİLER’

Teknik Direktör Fikret Yılmaz maçı değerlendirdi. Tek maçlarının Kardemir Karabükspor’u en iyi şekilde temsil etmek olduğunu ve sahaya da en az 1 puan almak için çıktıklarını belirterek,’’

‘’Maalesef puanla ayrılamadık. Oyuncularımın tecrübesizliğinden oldu bu. 16 oyuncumuzu lisansları çıkmadığı için oynatamadık, alt yapı oyuncularıyla maça çıktık. 17-18 yaşında çocuklardı ama aslan gibi mücadele ettiler.  İnanılmaz mücadele verdiler. Hiçbir şekilde sırıtmadılar. Hepsinin gözlerinden öpüyorum, tebrik ediyorum, mücadelemizi sürdüreceğiz’’ dedi.

‘BU ŞAKAYA GELEN BİR DURUM DEĞİLDİR’

Deplasmanda Hatayspor maçına tam kadro çıkmak için gerekenin yapılacağına inandığını ifade eden Yılmaz, ’’İnşallah 16 oyuncumuzun lisansını çıkarırlar. Çünkü bu öyle elinin tersiyle iletilecek bir durum değildir. Herkesin ekmek davasıdır. Buraya kadar gelmişler, ailesini, çoluğunu çocuğunu geçindiriyorlar bu işten. İnanmışlar, güvenmişler ve imza atmışlar. Karabük eşrafı harekete geçip onların lisanslarını çıkartıp Karabükspor’u tam kadro olarak sahaya çıkartmalıdır. Şu anda benim oyuncularım olsaydı, tam kadro olsaydık bu maçın sonucu böyle mi olurdu? Biz puan mücadelesi yapıyoruz. İyi oynamışız, İyi mücadele etmişiz ama sonuçta yenilmişiz ve 3 puan kaybetmişiz. Bu 3 puanın ne kadar önemli olduğunu ileri ki haftalarda inşallah aramayız. Bu şakaya gelir bir durum değildir. Bugünden itibaren gerekli merciler beni duyar ve oyuncularımın lisansını çıkartır. Bu onların boynunun borcudur, onların vicdani borcudur. Bu öyle sıradan bir olay değildir, 16 tane oyuncumuzun ekmek davasıdır’’ diye konuştu.

KUTLU: ‘BİZİM İÇİN GÜZEL BİR BAŞLANGIÇ OLDU’

Adana Demirspor Teknik Direktörü Hakan Kutlu ise,’’Karabükspor’un gençlerini tebrik ediyorum. Gerçekten inanılmaz mücadele ettiler. Beklentimiz de o yöndeydi zaten. Çok koşan, mücadele eden bir takımla oynayacağımızı biliyorduk. Yeni kurulan bir takımız. Her gün bizim için çok değerli. 3 puanla başlamak bizim için güzel bir başlangıç oldu. Uzun bir yoldan gelip bizi destekleyen taraftarlarımıza teşekkür ediyorum’’ diye konuştu.

Sosyal Medyada Paylaşın:

BİRDE BUNLARA BAKIN

Düşüncelerinizi bizimle paylaşırmısınız ?

  • ÇOK OKUNAN
  • YENİ
  • YORUM
error: Content is protected !!
%d blogcu bunu beğendi: