‘KARABÜK’E HİZMETİ İBADET OLARAK GÖRÜRÜZ’

‘KARABÜK’E HİZMETİ İBADET OLARAK GÖRÜRÜZ’

AK Parti eski il başkanı Timurçin Saylar, partisinden belediye başkan aday adaylığı için başvururken,’’ Karabük halkı Karadeniz’in giriş kapısıdır. Onun için Karabük’e hizmeti ibadet olarak görürüz. Çünkü bu güzel insanlara hizmet etmek ibadet değerindedir’’ dedi.

Timurçin Saylar, beraberindekilerin tezahüratları eşliğinde AK Parti İl Başkanlığına geldi. Karabük Belediye Başkanlığına aday adaylığı için başvuru dosyasını AK Parti İl Başkanı İsmail Altınöz’e teslim eden Saylar şöyle dedi:
’’Cumhurbaşkanımız hangi görevi verdiyse onu yaptık. Biz AK Partiyiz, teşkilatız. Teşkilatlar bizim için her şeyin önünde gelir. Bu anlamda 2001 yılından bu tarafa AK Parti’nin her kademesinde görev yaptım. Karabük halkı Karadeniz’in giriş kapısıdır. Onun için Karabük’e hizmeti ibadet olarak görürüz. Çünkü bu güzel insanlara hizmet etmek ibadet değerindedir. Biz bu anlamda Karabük’ün bütün belediyelerinde hizmet etmeye devam edeceğiz. Biz 3,5 yıl boyunca milletvekillerimizle, 18 yıl boyunca da Karabük’ün her yerini imar ettik. Teşkilatlarımız ve genel merkezimiz kimi derse ‘emir eri’gibi yanında çalışırız. Bizim davamız şahıslarla değil, hizmete dayalı bir anlayıştır. Karabük’ü imar ederken İsmet Paşa’dan Karabük’e planlayarak geldik her şeyi. AK Parti olarak şehrimizin her yerini güzelleştirip, her yerini de imar edeceğiz. Biz bu işi yapabileceğimize inandığımız için çıkıyoruz. Biz 18 yıldır siyaset yapıyoruz. Ben bu anlamda eşime ve çocuklarıma haklarını helal etsinler diyorum. ‘’

https://www.youtube.com/watch?v=3gjwx_O73lc&feature=youtu.be

Sosyal Medyada Paylaşın:

BİRDE BUNLARA BAKIN

Düşüncelerinizi bizimle paylaşırmısınız ?

  • ÇOK OKUNAN
  • YENİ
  • YORUM
error: Content is protected !!
%d blogcu bunu beğendi: