‘İNSANLAR ARTIK BİR ŞEYLERİ DEĞİŞTİRMEK İSTİYORLAR’

‘İNSANLAR ARTIK BİR ŞEYLERİ DEĞİŞTİRMEK İSTİYORLAR’

MHP Karabük Milletvekili adayı Ahmet Karabacak,’’ İnsanlar artık bir şeyleri değiştirmek istiyorlar. Bizde bu değişimin içinde olacağız. Vekil olursak çok şey değişecek, Karabük kazanacak’’ dedi.

MHP Karabük Milletvekili adayları, Büyük Kulüp’te düzenlenen iftar programı sonrası gazetecilere açıklamalarda bulundu. MHP Milletvekili adayı Ahmet Karabacak, “Bizler bu yolculuğa çıkarken maddi hiçbir şey düşünmedik. Tek düşündüğümüz, ülkemizin bekası ve milli birliği beraberliğidir. Hiçbir siyasi parti ile sıkıntımız yok. Yapmış olduğumuz mahalle, ilçe gezilerinde halkımızın büyük teveccühü var. İnsanlarımız bizden maddi olarak hiçbir şey istemiyorlar, sadece bizim milletvekili olup onlara sahip çıkmamızı istiyorlar. İnsanlar artık bir şeyleri değiştirmek istiyorlar. Bizde bu değişimin içinde olacağız. Vekil olursak çok şey değişecek, Karabük kazanacak’’ dedi.

Milletvekili Adayı Çetin İpek ise “Cumhur ittifakı millet aklı olarak nitelendirdiğimiz cumhurbaşkanı seçiminde üstümüze düşen görevi yapacağız. 2’nci unsur olarak MHP mecliste sayısal ve siyasal ağırlığını sağlamak için çalışmalarını devam ettirmektedir. Karabük’te en az yüzde 50 artı 1 diyoruz. Yani Karabük’te birinci parti olmayı hedefliyoruz. Çalışmalarımız olumlu bir şekilde devam etmektedir. Halkımızdan Türkiye gündemini, Karabük’ü iyi değerlendirmelerini istiyor, partimizi desteklemelerini diliyorum’’ diye konuştu.

MHP Karabük İl Başkanı Adem Kar’ da şöyle dedi: “Teşkilatımız aday adaylarımızı ve adaylarımızı seçerken şeffaf bir politika izlemiştir. Temayül sonuçlarını teşkilatımız önünde açıkladık. Listeyi de genel merkezimiz onaylayarak kabul etti. Listelerimiz ilan edildiği andan itibaren il ve ilçe merkezlerimizde, teşkilatlar olarak, adaylar olarak canla başla partimizin başarılı sonuçlar alması için çalışmaktayız.’’

 

Sosyal Medyada Paylaşın:

BİRDE BUNLARA BAKIN

Düşüncelerinizi bizimle paylaşırmısınız ?

  • ÇOK OKUNAN
  • YENİ
  • YORUM
error: Content is protected !!
%d blogcu bunu beğendi: