İHRAÇ EDİLEN SÖZEN GERİ DÖNDÜ

İHRAÇ EDİLEN SÖZEN GERİ DÖNDÜ

2016 yılında İl Genel Meclisi Başkanlığı seçimlerinde parti grup kararına uymadığı gerekçesiyle AK Parti’den ihraç edilen Ahmet Sözen, yeniden partisine üye oldu.

AK Parti Karabük İl Başkanı İsmail Altınöz, Sözen’in partilerine yeniden üye olmak için müracaat ettiğini, yapılan toplantının ardından da üyeliğinin kabul edildiğini söyledi. Sözen’in ihraç edilmesine rağmen partileriyle hiçbir zaman gönül bağını koparmadığına dikkat çeken Altınöz, şöyle dedi:

‘’Ahmet Sözen, partimize sadakatten de ayrılmamıştır. Partimizden ayrı kaldığı dönemde de bağlılığına devam etmiş ve bu süreçte yaşanan seçimlerde dahi aktif olarak çalışmalara katılmıştır. Şimdi genel merkezimiz ve yetkili kurullarımız ile yapmış olduğumuz değerlendirmelerde olumlu sonuçlanmış ve İl Genel Meclis Başkanımız Ahmet Sözen’i yeniden partimize üye olarak kabul etmiş bulunmaktayız. AK Partimize, memleketimize ve Ahmet Sözen’e hayırlı uğurlu olsun.”

İl Genel Meclis Başkanı Ahmet Sözen ise“Ben AK Parti’nin Safranbolu’da kurucu üyelerindenim. AK Parti benim için sadece bir siyasi parti değil; aynı zamanda dava olarak gördüğüm bir yerdir. Şimdiye kadar liderimiz Sayın Recep Tayyip Erdoğan’ın çizgisinden hiç ayrılmadım. Ne görevde olursam olayım her zaman partimin emrinde ve hizmetinde oldum. Ben gönül olarak hep AK Partimizin ve teşkilatımızın yanında oldum, bundan sonra da böyle olmaya devam edeceğim. Birlik ve beraberlik içerisinde de yerel seçimlerde çalışarak Karabük merkez ve ilçelerinde inşallah başarıya ulaşacağız.  Rabbim bizlerin yar ve yardımcısı olsun. Memleketimize, AK Partimize hayırlı uğurlu olsun” diye konuştu.

Sosyal Medyada Paylaşın:

BİRDE BUNLARA BAKIN

Düşüncelerinizi bizimle paylaşırmısınız ?

  • ÇOK OKUNAN
  • YENİ
  • YORUM
error: Content is protected !!
%d blogcu bunu beğendi: