‘HER ŞEYİN BİR SONU VARDIR’

‘HER ŞEYİN BİR SONU VARDIR’

AK Parti Karabük Milletvekili Mehmet Ali Şahin, uzun yıllardır siyasetin içerisinde olduğunu belirterek,’’Her şeyin bir sonu vardır. Artık diğer arkadaşlarımız, daha genç arkadaşlarımız bu sorumluluğu üstlensinler, Karabükümüzü parlamentonda temsil etsinler düşüncesiyle aday adayı olmadım’’ dedi.

Şahin, partisi tarafından Safranbolu’da bir çay bahçesinde düzenlenen iftar programına katıldı. İftar sonrası konuşan Şahin, uzun yıllardır siyasetin içerisinde olduğunu belirterek,’’ Her şeyin bir sonu vardır. Artık diğer arkadaşlarımız, daha genç arkadaşlarımız bu sorumluluğu üstlensinler, Karabükümüzü parlamentonda temsil etsinler düşüncesiyle aday adayı olmadım. Ama bu demek değildir ki Mehmet Ali Şahin Karabük’ün, ilçelerimizin, köylerimizin her hangi bir sorunu olduğunda elimde bir imkan varsa onu kullanmayacağım, hayır. Bende seçilecek milletvekili arkadaşlarım gibi kendimi sorumlu sayıyorum. Benim eski meclis başkanı olmam dolayısıyla bir farkım var. TBMM’de eski meclis başkanlarına özel bir oda tahsis ediyorlar. Mesela Köksal bey milletvekili değil ama mecliste odası var. Bizim de olacak. Dolayısıyla kentimizin, köyümüzün her hangi bir sorunu olduğunda milletvekili arkadaşlarımla o sorunu çözmek için bende kendimi sorumlu addediyorum, sorumlu sayıyorum. O bakımdan efendim artık milletvekili adayı değilim, 24 Haziran’da da milletvekilliğim sona erecek, ben inzivaya çekiliyorum, artık beni görmezsiniz, bulamazsınız anlayışı içerisinde değiliz’’ dedi.

İftar programına Şahin’in yanı sıra Çevre ve Şehircilik Bakan Yardımcısı Mehmet Ceylan, AK Parti İl Başkanı İsmail Altınöz, Ak Parti Safranbolu İlçe Başkanı Ali Kaya, AK Parti Karabük Milletvekili Adayları Niyazi Güneş,  Burhanettin Uysal ile partililer katıldı.

Sosyal Medyada Paylaşın:

BİRDE BUNLARA BAKIN

Düşüncelerinizi bizimle paylaşırmısınız ?

  • ÇOK OKUNAN
  • YENİ
  • YORUM
error: Content is protected !!
%d blogcu bunu beğendi: