GÖZYAŞLARIYLA TOPRAĞA VERİLDİLER

GÖZYAŞLARIYLA TOPRAĞA VERİLDİLER

KARABÜK’ün Yenice ilçesinde, dün sürücüsünün kontrolünden çıkıp dereye uçan otomobilde yaşamlarını yitiren aynı aileden 4 kişi gözyaşları arasında toprağa verildi.

Kaza, dün Karabük-Zonguldak Yolu Yeniköy Mevkii’nde meydana geldi. Karabük yönüne giden Satılmış Kocabaş’ın (66) kullandığı 67 NK 124 plakalı otomobil, kalp krizi geçirdiği iddia edilen sürücüsünün kontrolünden çıkarak yaklaşık 3 metre yükseklikten dereye uçtu. Araç ters dönerek suya gömüldü. Sudan çıkartılan Satılmış ile eşi Emine (65), gelinleri Sevgi (32) ve torunları İrem Nur Kocabaş’ın(11) yaşamını yitirdiği belirlendi. Enes Ali Kocabaş (4) ise ağır yaralı olarak ambulansla kaldırıldığı Karabük Eğitim ve Araştırma Hastanesi’nde tedavisi devam ediyor.

Yenice Devlet Hastanesi morgundan alınan cenazeler ilçe merkezindeki Merkez Camii’ne getirildi. Manisa Soma’da madenci olarak çalışan kazada ölen babasıyla aynı adı taşıyan Satılmış Kocabaş, memleketine karne tatili için gönderdiği kızı ve eşi ile anne ve babasının tabutları başında taziyeleri kabul etti. Cenazeye Karabük Valisi Fuat Gürel, Emniyet Müdürü Sırrı Tuğ, İl Jandarma Komutanı Albay Ali Sefa Yılmaz, Yenice Kaymakamı Muhammed Evlice, Yenice Belediye Başkanı Zeki Çaylı ve yaşamlarını yitirenlerin yakınları katıldı. Satılmış Kocabaş kayınbabası ile saf tuttu.

Öğlen kılınan cenaze namazının ardından cenazeler Yamaç Köyü mezarlığında toprağa verildi.

 

Sosyal Medyada Paylaşın:

BİRDE BUNLARA BAKIN

Düşüncelerinizi bizimle paylaşırmısınız ?

  • ÇOK OKUNAN
  • YENİ
  • YORUM
error: Content is protected !!
%d blogcu bunu beğendi: