EN GENÇ ADAY ADAYI OLDU

EN GENÇ ADAY ADAYI OLDU

KARABÜK Üniversitesi İnşaat Mühendisliği son sınıf öğrencisi 23 yaşındaki Yunus Emre Aksu, AK Parti’den Safranbolu belediye başkan aday adaylığı için başvuran en genç aday adayı oldu.

Karabük doğumlu Yunus Emre Aksu, Safranbolu  Belediye Başkanlığı’na aday adaylığı için başvuru dosyasını AK Parti İlçe Başkanı Ali Kaya’ya  teslim etti.  Aksu şöyle dedi:

‘’Dünya miras listesinde yer alan kıymetli ve güzide ilçemiz olan Safranbolu’dan belediye başkanı aday adayı olmak benim için mutluluk verici. Bu bir bayrak yarışıdır. Siyasetin gençleşmesi, dinamikleşmesi arzusuna katkıda bulunmak istediğimden bende ülkeme hizmet bayrağını büyüklerimden devralmak ve Safranbolumuzun, Türkiyemizin 2023 hedeflerine bayrak taşıyıcısı olmak istiyorum. Koltukta oturmak değil halka hizmet etmek istiyorum. Siyaset tecrübem az olabilir ama bu eksikliği gençliğim ve araştırmacı yönümle gidereceğime eminim. Medeniyetlerin bizlere bıraktığı ortak mirasımız olan Safranbolu’yu, bir medeniyet merkezi olarak daha iyi yerlere taşıyacağıma eminim. Belediyecilikte teknoloji kullanımı arttırmayı, teknolojinin getirdiği yeniliklerle harmanlayarak daha yaşanılabilir, daha çevreci, turizm potansiyeli daha yüksek bir kent olma bilinci kazandıracağıma eminim.’’

İlçe Başkanı Ali Kaya ise,‘’Özveride bulunmak, kendinize güvenmek güzel bir şey.  Zaten  Cumhurbaşkanımızda gençlerimize verdiği önemi gösteriyor. Ben genel merkeze gittiğimde her katta gençleri görüyorum. Bu da bizi onurlandırıyor, gururlandırıyor’’ diye konuştu.

Sosyal Medyada Paylaşın:

BİRDE BUNLARA BAKIN

Düşüncelerinizi bizimle paylaşırmısınız ?

  • ÇOK OKUNAN
  • YENİ
  • YORUM
error: Content is protected !!
%d blogcu bunu beğendi: