‘BU BİR SEÇİM, YALAN YARIŞMASI DEĞİL’

‘BU BİR SEÇİM, YALAN YARIŞMASI DEĞİL’

KARABÜK Belediye Başkanı ve MHP Belediye Başkan Adayı Rafet Vergili, seçimlerdeki rakibi Burhanettin Uysal’ı eleştirdi. ’’Bu bir Belediye Başkanlığı seçimi, yalan yarışması değil. Ben bir oy için hiç kimseye yalan söylemedim. Hiç çekinmeden her türlü vaadi veriyor. ’’dedi.

Vergili, seçimlerdeki rakibi AK Parti Karabük Belediye Başkan Adayı Burhanettin Uysal’ı eleştirdi. Uysal’ın Karabük’te hiç yaşamadığını, saygı unsurlarını tamamen ortadan kaldırıp kendisini mağdur etme ve karşısındakini de itibarsızlaştırma programı ile siyasetine devam ettiğini öne sürerek şöyle dedi: ’’Kendisi bana 44 kere yalancı demiş, 19 kere iftiracı demiş, 8 kere şarlatan demiş ve kendisine 14 kere FETÖ’cü dediğimi söylemiş. Ben onu hiç bir zaman bir terör örgütü ile bağdaştırmadım. Bugüne kadar kendisine yalan söylemedim. Şu söylemiş olduklarının tamamı yanıltmak demiyorum, artık yalan diyorum. Bu bir Belediye Başkanlığı seçimi, yalan yarışması değil. Ben bir oy için hiç kimseye yalan söylemedim. Hiç çekinmeden her türlü vaadi veriyor. Belediye kanunlarını dahi incelemeden her şeyi yaparım diyor. Yanında hiçbir deneyimli arkadaşı olmadan her şeye tamam diyor.’’

Kuşbakışı bakıldığında ay ve yıldız görünecek halde tasarlanan Karabük Üniversitesi Prof. Dr. Burhanettin Uysal Ay Yıldızlı Stadyumu’nda yaşanan kayma sonucu başlatılan çalışmalara değinen Vergili,’’Kendisi bir tane stat yapmış . 20 milyon lira maliyetle stadı yapmış 9 milyon liraya peyzajını yapmış. Sonradan kendisinin rektörlüğünden sonra bu stadın kayması ile ilgili önlemler almak için üniversite tekrardan 20 milyon lira para harcamış. Bunun karşılığında bu statta 20 tane program yapılmadı. Vaatleri vermek kolay,  insanları kandırmak kolay. İnsanları siyaseten kandırıp yapamadığın zaman, insanların hayalleriyle oynayıp yapamadığınız zaman, verdiğiniz sözler yerine gelmediği zaman insanların bir daha siyasetçilere güveni kalmaz. Şimdi bu arkadaş buna vakıf değil. Hır, nefret, kin hepsini birleştirmiş bir siyaset programına girmiş. Siyasetin seviyesini ailelere kadar ayaklar altına almasın. Vereceği cevaplar varsa versin propaganda varsa gidip anlatsın, projelerini anlatsın. Karabük’ün emanetini kim daha iyi taşıyabilir, kim daha iyi taşıyamaz 31 Mart’ta Karabüklü buna karar verecektir.’’ diye konuştu.

Sosyal Medyada Paylaşın:

BİRDE BUNLARA BAKIN

Düşüncelerinizi bizimle paylaşırmısınız ?

  • ÇOK OKUNAN
  • YENİ
  • YORUM
error: Content is protected !!
%d blogcu bunu beğendi: