BOĞAZ İÇİNDE ÖLEN KARABÜK’LÜ TEKSTİL İŞÇİSİ TOPRAĞA VERİLDİ

BOĞAZ İÇİNDE ÖLEN KARABÜK’LÜ TEKSTİL İŞÇİSİ TOPRAĞA VERİLDİ

Bülent DİKTEPE/KARABÜK,(DHA) – İSTANBUL’da Boğaziçi Köprüsü’nde darbe girişiminde askerlerin açtığı ateş sonucu ölen tekstil işçisi 37 yaşındaki Barış Efe, memleketi Karabük’ün Eflani İlçesi Çukurören Köyü’nde toprağa verildi.12

İstanbul’da tekstil fabrikasında çalışan Barış Efe, Boğaziçi Köprüsü’nde darbe girişiminde bulunan askerlere direnenlerin arasında yer aldı. Barış Efe, köprüde Türk bayrağı ile çektirdiği fotoğrafları Facebook sayafasında paylaştıktan yaklaşık 5 saat sonra darbe girişiminde bulunan askerlerin açtığı ateş sonucu yaşamını yitirdi.

Barış Efe’nin cenazesi, İstanbul Gültepe’de annesi 65 yaşındaki Nazife Efe ile birlikte yaşadığı evinin önünde helallik alınması ardından memleketi Karabük’ün Eflani İlçesi Çukurören Köyü’ne getirildi. Köy camisi önündeki cenaze töreninde Erdem Efe, Türk Bayrağına sarılı ağabeyinin tabutu başında taziyeleri kabul etti. Cenaze namazına Karabük Valisi Mehmet Aktaş, Safranbolu Kaymakamı Murat Bulacak, Garnizon Komutanı Jandarma Albay Cihan Ulukaya, İl Emniyet Müdürü Serhat Tezsever, Safranbolu Belediye Başkanı Necdet Aksoy, Eflani Belediye Başkanı İbrahim Ertuğrul, siyasi parti temsilcileri ile çok sayıda vatandaş katıldı.

Cenaze namazından sonra Barış Efe’nin cenazesi köydeki baba evine götürüldü. Burada helallik alındı. Yakınlarının desteğiyle ayakta durabilen anne Nazife ile kızları Sevil, Serpil ve Aslı Efe gözyaşlarına boğuldu. Baygınlık geçiren Aslı Efe, sağlık ekiplerince ambulansa taşındı. Barış Efe’nin cenazesi, daha sonra köy mezarlığında toprağa verildi.

Sosyal Medyada Paylaşın:

BİRDE BUNLARA BAKIN

Düşüncelerinizi bizimle paylaşırmısınız ?

  • ÇOK OKUNAN
  • YENİ
  • YORUM
error: Content is protected !!
%d blogcu bunu beğendi: