‘BİZE ALKOLSÜZ SÜRÜCÜ GETİRİN’

‘BİZE ALKOLSÜZ SÜRÜCÜ GETİRİN’

KARABÜK’te, 0.81 promil alkollü sürücünün aracının teslim edilmesi için çağırdığı arkadaşının da alkol aldığını söylemesine tepki gösteren polis, ”Bize alkolsüz sürücü getirin” dedi.

Karabük Emniyet Müdürlüğü Trafik Tescil ve Denetleme Şube Müdürlüğü ekipleri gece  100. Yıl Mahallesi Jandarma Kavşağı’nda alkol denetimi yaptı. Alkolmetreyi üfleyen Çağatay E.(20), 0.81 promil alkollü çıktı. Çağatay E.’nin ehliyetine 6 ay el konulurken, 1002 TL ceza kesildi. Polis, Çağatay E.’den otomobilini teslim edebilecekleri ehliyetli ve alkolsüz birisini çağırmasını istedi. Çağatay E., cep telefonuyla görüştüğü arkadaşından çağırdığı yere gelmesini istedi. Bir süre sonra gelen arkadaşı polise 1 saat önce 1 bira içtiğini söyledi. Bunun üzerine polis, ”Bize alkolsüz sürücü getirin. Biz alkolsüz sürücü istiyoruz. Gelen sürücülerin hepsi alkollü çıkıyor. Yine aynı senaryo gerçekleşti. Gelen sürücü hep alkollü oluyor. Bize alkolsüz sürücü lazım. Yoksa aracınızı otoparka çekerim.” dedi. Otomobil, Çağatay E’nin çağırdığı başka bir arkadaşına teslim edildi.

OTOMOBİLDEKİ 4 ARKADAŞINI VE CEP TELEFONUNU BIRAKIP KAÇTI

Denetimi görünce ters şeritten kaçan otomobilin peşine polis ekipleri düştü. Karabük Üniversitesi kampüsü önünde otomobili durduran sürücü, 4 arkadaşını ve cep telefonunu bırakarak kaçtı. Arkadaşları polis ekiplerine, Recep D.’nin A1 ehliyeti olduğunu, otomobil kullanabilmek için ehliyetinin yetersiz olduğu için kaçtığını söyledi. Otomobil, çekiciye konularak otoparka götürüldü.

Sosyal Medyada Paylaşın:

BİRDE BUNLARA BAKIN

Düşüncelerinizi bizimle paylaşırmısınız ?

  • ÇOK OKUNAN
  • YENİ
  • YORUM
error: Content is protected !!
%d blogcu bunu beğendi: