BERBER VE KUAFÖRLERE PLAKET

BERBER VE KUAFÖRLERE PLAKET

ANTALYA’nın Kemer ilçesinde, 4-8 Kasım tarihleri arasında Berberler Kuaförler Güzellik Salonları İşletmecileri Federasyonu tarafından düzenlenen Uluslararası Güzellik Festivali’nde büyük beğeni toplayan Karabük Berberler ve Kuaförler Odası üyelerine plaket verildi.

Karabük Berberler ve Kuaförler Odası Başkanı Erol Işık,’’Festivalde Karabük takımı olarak çok büyük başarılara imza attık. Türkiye genelinde federasyona bağlı 122 oda var ve bu odalardan sadece 15’i takım çıkararak bu festivale katıldı. Takımımız ellerinden gelenin en iyisini yaparak katılımcıların büyük coşkuyla izlediği muhteşem bir şova imza attı. Bizler her ne kadar taşradan çıkan, demirin ve puslu havanın çocukları olsakta, mesleğini, sanatını seven Karabük’ün bir nevi ressamlarıyız. Sonuçta bir takım halinde büyük başarılara imza attık.’’dedi.

Festivale katılanlara plaketlerini veren Karabük Esnaf ve Sanatkarları Odaları Birlik Başkanı Nurettin Tümen ise, Karabüklü berber ve kuaförlerin Antalya’da düzenlediği festivalde başarılı olmalarının kendilerine gurur verdiğini, daha iyi işlere imza atacaklarına da inandıklarını söyledi.

Sosyal Medyada Paylaşın:

BİRDE BUNLARA BAKIN

Düşüncelerinizi bizimle paylaşırmısınız ?

  • ÇOK OKUNAN
  • YENİ
  • YORUM
error: Content is protected !!
%d blogcu bunu beğendi: