‘AYRIM YOKTUR’

‘AYRIM YOKTUR’

KARDEMİR Yönetim Kurulu Üyesi Kamil Güleç, ‘’Kardemir Yönetimi’nde, Bağımsız üyeler ile aileler arasında ya da ailelerin kendi arasında Kardemir’in hak ve menfaatlerini korumak ve yönetmek yönünde bir ayrım yoktur’’ dedi.

Güleç yaptığı yazılı açıklamada, Kardemir A.Ş. Yönetim Kurulu Başkanı  Ömer Faruk Öz ve diğer tüm Yönetim Kurulu Üyeleri, Kardemir’deki temsil ve yönetim görevlerini bugüne kadar özenle, sadakatle yerine getirdiğini,  Yönetim Kurulu Üyeleri arasındaki iletişimin verimli bir şekilde sağlanması, Yönetim Kurulu’nun birliğinin, uyumunun temini bakımından gerekli emek ve mesaiyi de tüm üyelerin geçen zaman içinde sarf ettiğini söyledi.

Güleç şöyle dedi:

‘’Kardemir çalışanları, profesyonel yöneticileri, Yönetim Kurulu’ndaki ortak ailelerin temsilcileri, Yönetim Kurulu’ndaki Bağımsız üyelerimiz, Yönetim Kurulu Başkan’ımız ve tüm hissedarlarımız bir bütündür; öyle olmaya da devam edecektir. Çünkü Kardemir büyük bir ailedir. Kardemir Yönetimi’nde, Bağımsız üyeler ile aileler arasında ya da ailelerin kendi arasında Kardemir’in hak ve menfaatlerini korumak ve yönetmek yönünde bir ayrım yoktur. Türkiye’de Kardemir AŞ. bir tanedir. Hem ülkemizin hem de yöremizin ve Karabük’ün göz bebeği kuruluşlarındandır. Biz Kardemir’i, işçimiz, sendikamız, tüm Karabüklüler, yöre halkımız, Devlet ve siyasi yöneticilerimizle birlikte eski Demir Çelik Fabrikalarımızın küllerinden çıkardık. Bugün 3,5 milyon ton/yıl üretim kapasitesine ulaşmak üzere olan, pek çok stratejik ürün üreten ve ülkemizin ilk 25 firması arasına giren bu başarılı şirketimizi bundan sonra da tüm çalışanlarımızla, Öz-Çelik İş Sendikamızla, Devlet ve Siyaset adamlarımız, profesyonel idareci ve Yönetim Kurulu’muzla ve hissedarlarımızla daha büyük başarılara taşıyacağımızdan hiç kimsenin şüphesi olmasın. Kardemir, hep emin ellerde kalmaya inşallah devam edecektir. Sayın Ömer Faruk Öz ve Kardemir Yönetim Kurulu’ndaki ortak aileler hakkında gündeme getirilmeye çalışılan iddialar asılsız ve mesnetsiz olup Güleç Ailesi olarak bu tip maksatlı haberlere itibar edilmemesini Karabük kamuoyundan rica ediyoruz. Güleç Ailesi’nin iş ve ticari faaliyetleri, yasalara, Genel Kurul kararlarına, emsallerine, teamüllere ve ticaret hayatına hakim olan dürüstlük prensiplerine uygundur. Bu durum Türk hukuk düzeni içerisinde bağımsız mahkemeler tarafından verilen istikrarlı kararlarla da teyit ve tescil edilmiştir.

Ülkemize, tüm Karabük yöresine ve halkına hizmet için, şehrimizdeki bütün kurum ve yöneticilerinin birlik ve beraberlikten, vicdan ve hakkaniyetten ödün vermemesi gerektiğine bütün kalbimizle inanıyoruz.’’

Sosyal Medyada Paylaşın:

BİRDE BUNLARA BAKIN

Düşüncelerinizi bizimle paylaşırmısınız ?

  • ÇOK OKUNAN
  • YENİ
  • YORUM
error: Content is protected !!
%d blogcu bunu beğendi: