APARTMAN ÖNLERİNE ÇÖP KOVASI UYGULAMASI DEVAM EDİYOR

APARTMAN ÖNLERİNE ÇÖP KOVASI UYGULAMASI DEVAM EDİYOR

KARABÜK Belediyesi’nin her apartman önlerine çöp kovalarını yerleştirmesi uygulaması 100’üncü Yıl Mahallesi’nde devam etti.

Karabük Belediyesi Temizlik İşleri Müdürlüğü ekiplerince, temizlik faaliyetlerinin daha verimli hale getirilmesi ve çevre kirliğinin ortadan kaldırılması amacıyla 200 Evler’de başlatılan “Her Apartman Sitesinin Önüne Bir Çöp Kovası” uygulaması 100. Yıl Mahallesinde, 1002 ve 1003 Nolu ana caddelerdeki eski çöp kovalarının kaldırılarak yeni çöp kovalarının yerleştirilmesi ile devam ediyor.

Karabük Belediye Başkanı Rafet Vergili; “Karabük’ü daha temiz ve yaşanılabilir bir il haline getirmeyi hedefliyoruz. Her apartman sitesinin kendi çöp kovasını kullanma imkanı sağlayan bu uygulamayı 200 Evler’den sonra 100. Yıl Mahallemiz ile devam ettiriyoruz. Daha önce söylediğim gibi bizim, halkımızdan istediğimiz mahalle aralarına, cadde ve sokaklara kağıtları, plastik malzemeleri atmamalarıdır. Bu konuda herkes üzerine düşen sorumluluğu yerine getirirse ilimiz her zaman daha temiz olur. Biz geri kalan her şeyi tamamlayacağız.” dedi.

Karabük Belediyesi Temizlik İşleri Müdürlüğü ekipleri yarın itibari ile 100. Yıl Mahallesine Geri Dönüşüm Ünitelerinin de dağıtılacağını bildirildi.

Sosyal Medyada Paylaşın:

BİRDE BUNLARA BAKIN

Düşüncelerinizi bizimle paylaşırmısınız ?

  • ÇOK OKUNAN
  • YENİ
  • YORUM
error: Content is protected !!
%d blogcu bunu beğendi: