SAATLERCE KURTARILMAYI BEKLEDİ

SAATLERCE KURTARILMAYI BEKLEDİ

KARABÜK’ün Safranbolu ilçesinde, alt geçit inşaatına düşen otomobil dik şekilde dururken, sürücüsü yaralandı. Ayağı kırılan sürücü sürünerek yol kenarına gelirken, yaklaşık 5 saat sonra fark edilerek hastaneye kaldırıldı.

Kaza, gece saat 01.30 sıralarında Karabük-Bartın Karayolu Kirkille mevkiinde yapımı devam eden alt geçit inşaatında meydana geldi. Bartın istikametine giden Gökhan Çınar idaresindeki 78 SN 928 plakalı otomobil, yol yapım çalışması nedeniyle tek şeride düşen yolda sürücünün direksiyon hakimiyetini kaybetmesi sonucu 6 metre yükseklikten inşaat alanına düştü. Dik şekilde duran otomobilden inen Gökhan Çınar, bu kez de inşaattaki su birikintisine düştü. Ayağı kırılan Gökhan Çınar sürünerek yol kenarına geldi.

Gece aynı yere bir hafif ticari araç düşerken, sabah saatlerinde olay yerine gelen bir kişi yaralanan Gökhan Çınar’ı görerek yardım istedi. Gökhan Çınar kazadan yaklaşık 5 saat sonra Karabük Eğitim ve Araştırma Hastanesi’ne kaldırılarak tedavi altına alındı. Kazayla ilgili soruşturma başlatıldı.

Sosyal Medyada Paylaşın:

BİRDE BUNLARA BAKIN

Düşüncelerinizi bizimle paylaşırmısınız ?

  • ÇOK OKUNAN
  • YENİ
  • YORUM
error: Content is protected !!
%d blogcu bunu beğendi: