ALKOLLÜ SÜRÜCÜ:’BİR HAFTA ÖNCE CEZA YEDİM, BİR DAHA YAZMAYIN NE OLUR’

ALKOLLÜ SÜRÜCÜ:’BİR HAFTA ÖNCE CEZA YEDİM, BİR DAHA YAZMAYIN NE OLUR’

Karabük’te, 2.48 promil alkolle polise yakalanan sürücü, “Bir hafta önce ceza yedim, bir daha yazmayın ne olur” dedi. Ayhan E.’ye 2 bin 639 TL ceza kesildi.
Karabük Emniyet Müdürlüğü Trafik Tescil ve Denetleme Şube Müdürlüğü ekipleri, yeni yılın ilk saatlerinde kentin 2 noktasında alkollü sürücü denetimi yaptı. Albay Karaoğlanoğlu Caddesi’nde yapılan denetimde alkolmetreyi üfleyen Ayhan E., 2.48 promil alkollü olduğu belirlendi. Ceza yememek için polisi ikna etmeye çalışan Ayhan E., “Bir hafta önce ceza yedim, bir daha yazmayın ne olur. Ekmeğimle oynamayın. Evim buradan 100 metre ilerisi, yapmayın. Ben işçiyim. Beton attık. Arkadaşlarla 2 bira içtim. Yılbaşı kutlaması ihtimali yok bizim. 2 bira içtim. 2 tane de fazla kaçırdım. İçtim geldim, sıkıntı yok yani” dedi. Daha önce de alkollü araç kullanmaktan ehliyetine el konulduğu öğrenilen Ayhan E.’ye 2 bin 639 TL para cezası kesildi. Otomobili ise gelen arkadaşına teslim edildi.
Karabük Valisi Kemal Çeber, beraberinde İl Emniyet Müdürü Mehmet Emin Akay, İl Jandarma Komutanı Albay Cihan Ulukaya ile denetim yapan polisleri görevleri başında ziyaret edip, yeni yıllarını kutladı.

Sosyal Medyada Paylaşın:

BİRDE BUNLARA BAKIN

Düşüncelerinizi bizimle paylaşırmısınız ?

  • ÇOK OKUNAN
  • YENİ
  • YORUM
error: Content is protected !!
%d blogcu bunu beğendi: