“AK PARTİ, HAYAL EDİLEMEYEN İŞLERE İMZA ATTI”

“AK PARTİ, HAYAL EDİLEMEYEN İŞLERE İMZA ATTI”

 AK Parti Karabük Milletvekili Adayı Niyazi Güneş, AK Parti’nin Türkiye’de hayal dahi edilemeyen işlere imza attığını söyledi.

24 Haziran’da yapılacak Cumhurbaşkanı ve 27. Dönem Milletvekili Genel Seçimi çalışmalarına yoğun bir şekilde devam eden Güneş, Cumayanı mevkiinde bulunan Karabük Sanayi Sitesi’nde her pazartesi dualarla işbaşı yapan esnaflarla bir araya geldi. Sanayi sitesinde esnaflara hayırlı işler temennisinde bulunan Güneş, burada ki ziyaretini ardından Eflani İlçesi’nde resmi kurumları ve esnafları ziyaret ederek çalışmalarını sürdürdü.

Güneş, “AK Parti Türkiye’de hayal dahi edilemeyen işlere imza attı. Allah’ın izni ile milletimizin desteği ile 24 Haziran’dan sonrada AK Parti’nin hizmetleri devam edecek. Ziyaretlerimiz de  projelerimizi ve AK Parti’mizin hizmetlerini anlatıyoruz. Zaten hemşehrilerimiz de yapılan hizmetleri görüyor ve  neticede bizlerden desteklerini esirgemiyorlar. 25 Haziran’a daha güçlü bir Türkiye olarak uyanmayı ve şahlanarak yolumuza devam etmemiz gerektiğini vurguluyoruz’’ dedi.

Sosyal Medyada Paylaşın:

BİRDE BUNLARA BAKIN

Düşüncelerinizi bizimle paylaşırmısınız ?

  • ÇOK OKUNAN
  • YENİ
  • YORUM
error: Content is protected !!
%d blogcu bunu beğendi: