‘HER ŞEY TÜRKİYE VE KARABÜK İÇİN’

‘HER ŞEY TÜRKİYE VE KARABÜK İÇİN’

AK Parti Karabük Milletvekili Aday Adayı Serdar Dereli,”Tek hedefim kimsesizlerin kimi olan, mazlumların, milletimizin, ümmetimizin lideri Sayın Recep Tayyip Erdoğan’ın ölümüne yanında durmaktır. Her şey Türkiye ve Karabük için, Allah yar ve yardımcımız olsun” dedi.

AK Parti’nin çeşitli kademelerinde görev yapan ve son olarak İl Disiplin Kurulu üyeliğinden istifa eden Serdar Dereli eşi ve 2 çocuğu ile birlikte parti binasına gelerek başvurusunu yaptı. Dereli şöyle dedi: ”AK Partimizin kurulduğu günden bu güne kadar siyaseti ve teşkilatçılığı, burada sayın genel başkanımız Recep Tayyip Erdoğan’dan öğrendim. 2001-2003 yılları arası gençlik kollarında kurucu üyeliği, 2003-2007 yılları arasında il yönetiminde mali idareler başkan yardımcılığı, 2007-2009 yıllarında belediye meclis üyeliği, 2014-2017 yılları arası il yönetiminde teşkilat başkanı olarak görev yaptım.”
Siyasetteki hedefinin millete, ümmete ve şehre hizmet etmek olduğunu vurgulayan Serdar Dereli, “Tek hedefim kimsesizlerin kimi olan, mazlumların, milletimizin, ümmetimizin lideri Sayın Recep Tayyip Erdoğan’ın ölümüne yanında durmaktır. Her şey Türkiye ve Karabük için, Allah yar ve yardımcımız olsun” dedi.

Sosyal Medyada Paylaşın:

BİRDE BUNLARA BAKIN

Düşüncelerinizi bizimle paylaşırmısınız ?

  • ÇOK OKUNAN
  • YENİ
  • YORUM
error: Content is protected !!
%d blogcu bunu beğendi: