ÖLDÜREN TEKLİF

ÖLDÜREN TEKLİF

SAFRANBOLU’da, 17 yaşındaki F.E., kendisine cinsel ilişki teklif ettiği için bıçaklayıp kaçtığı 54 yaşındaki Abdullah Y.’nin ölmüş olabileceğini 3 gün sonra polise anlattı. Abdullah Y. evinde ölü olarak bulunurken, F.E. tutuklandı.
Olay, geçen pazartesi günü akşam saatlerinde Esentepe Mahallesi’nde Abdullah Y.’ye ait villada meydana geldi. İddiaya göre Abdullah Y., telefonla görüştüğü F.E.’yi evine davet etti. F.E., birlikte alkol aldıktan sonra kendisine bıçak çekip cinsel ilişki teklif eden Abdullah Y. ile kavgaya tutuştu. F.E. elindeki bıçağı alıp Abdullah Y.’yi bıçaklayarak evden çıktı. Abdullah Y.’ye ait otomobille Zonguldak’ın Çaycuma ilçesine giden F.E. otomobilin içinde uyurken yanına polis geldi. F.E. otomobilin bir yakınına ait olduğunu söyledi. Polisin sorgulamasında yurttan kaçtığı öğrenilen F.E., Karabük’te yaşayan ailesine teslim edildi.
F.E., yaşadığı olayları 3 gün sonra ailesine sonra da karakola giderek polise anlattı. Polis, Abdullah Y.’yi evinde ölü olarak buldu. Yapılan incelemelerde Abdullah Y.’nin yardım istemek için kanlar içerisinde evin giriş kapısına kadar sürüklenerek gittiği, ancak burada öldüğü belirlendi. Vücudunda 2 bıçak darbesine rastlanan Abdullah Y.’nin cesedi otopsi yapılmak üzere Safranbolu Devlet Hastanesi morguna kaldırıldı.
Bugün adliyeye sevk edilen F.E. çıkarıldığı mahkemece tutuklanarak cezaevine gönderildi. F.E.’nin hırsızlıktan, Abdullah Y.’nin ise çocuğa cinsel istismardan suç kaydının olduğu öğrenildi.

Sosyal Medyada Paylaşın:

BİRDE BUNLARA BAKIN

Düşüncelerinizi bizimle paylaşırmısınız ?

  • ÇOK OKUNAN
  • YENİ
  • YORUM
error: Content is protected !!
%d blogcu bunu beğendi: